„Iš 8. Tai beprotybė.“ Sprogdins Kaliningrado tiltus  ()

Geriausia iš karto pradėti kitą karą.


Kareiviai (asociatyvus stop kadras)
Kareiviai (asociatyvus stop kadras)
© Stop kadras|https://www.youtube.com/watch?v=FN_LM6V4pGw

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Svetainėje Quora.com skaitytojas uždavė klausimą: „Ar Rusija įsiverš į Baltijos šalis?“ Į jį atsakė Elena Gold, kuri rašo knygą apie karą Ukrainoje.

Lietuvos gynybos ministerija planuoja sprogdinti tiltus, jei atrodytų, kad Rusija gali įsiveržti į šalį.

„Aktyviai dirbame, stiprindami kontrmobilumą. Patiksliname: tiltus kelyje iš Kaliningrado griausime tik tuo atveju, jei žvalgyba nurodys, kad to būtinai reikia. Šiuo metu daugiausia esame susikoncentravę į kūrimą užtvarų, kurios būtų pridengtos ugnimi, jei ateitų priešas.“

[EU+Kuponai] „Halloween Sale“! Mažiausios kainos. Įspūdingų galimybių dulkių siurbliai, žaidimų monitoriai, vaizdo projektoriai ir kt. (Video)
1932

„Halloween Sale“ išpardavimas

Mažiausios fiksuotos kainos

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „Narwal Freo X Ultra“ - 8200Pa, plovimas, unikalus šepetys, stotelė ir kt.

2) „JIMMY H10 Flex“ - įspūdingų galimybių belaidis dulkių siurblys

3) „KTC Q24T09“ - 24 colių, QHD, 180Hz žaidimų monitorius

4) „ETOE Seal Pro“ - 1080P, 1000 ANSI, Google TV vaizdo projektorius

Išsamiau

Lietuviai rimtai vertina Rusijos grasinimus. 

Ir jie tam turi labai rimtą pagrindą.

Jei Rusija Ukrainoje gaus, ko nori, jei Vakarų sąjungininkai neberems Ukrainos, o ukrainiečiams teks pasirašyti gėdingą „taikos sutartį“, leidžiančią Rusijai išlaikyti okupuotas Ukrainos teritorijas, mažai kas trukdys Rusijai pakartoti šį žingsnį Baltijos šalyse.

Tiesą sakant, žvelgdamas į neryžtingą paramą, kurios Ukraina sulaukia iš JAV ir Europos, V. Putinas tikriausiai norėtų, kad jis būtų pradėjęs nuo Baltijos šalių – NATO tikriausiai tiesiog leistų tai padaryti.

 

O dabar, kai Putinas turi šimtus tūkstančių patyrusių kareivių, kurie įprato uždirbti po 200 000 rublių (1900 Eur) per mėnesį, visa ši orda, grįžtanti namo į Rusiją, gali būti pavojinga režimui.

Devintajame dešimtmetyje iš Afganistano grįžę kariai tapo galinga kriminaline jėga Rusijos miestuose. Afganistano kare buvo 600 000 sovietų kareivių ir karininkų. Per karą Ukrainoje perėjusių rusų vyrų skaičius yra 4 kartus didesnis – o Sovietų Sąjunga turėjo dvigubai daugiau gyventojų nei Rusija. Taigi grįžtančių „karo didvyrių“ poveikis Rusijai bus padaugintas iš 8.

 

V. Putinas gali nuspręsti, kad jam geriausia iš karto pradėti kitą karą – karą, kurį jis turi daugiau galimybių laimėti.

Tai gali skambėti kaip visiška beprotybė – tačiau prieš 2022 m. vasario 24 d. dauguma komentatorių manė, kad V. Putinui įsiveržti į Ukrainą būtų beprotybė.

Baltijos šalys žino, kokia yra Rusija. 

Jos nežaidžia su egzistencine grėsme.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(6)
(49)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()