„Jie galvoja, kad žino viską. Tačiau taip nėra.“ Karys skelbia apie kitą Avdijivką. Kas vyksta (Video)  ()

„Generolai turėtų sumažinti savo ego ir klausytis.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Situacija, kuri susidarė Avdijivkoje, nėra vienintelė panaši situacija fronte. Apie tai interviu su Natalija Moseičuk kalbėjo „Azov“ brigados štabo vadas Bohdanas Krotevičius (šaukinys – „Tauras“).

„Didžiausia mūsų problema – tiek kariuomenėje, tiek politikoje – yra ta, kad nepripažįstame savo klaidų“, – sakė „Tauras“.

Krotevičius papasakojo, kaip pasiūlė politinei ir karinei vadovybei planus smogti Rusijos kariuomenei. Bet neišgirdo atsakymo.

Ir Avdijivkos situacija ne vienintelė tokia fronte. Mes dabar stovime Serebrianskės girininkijoje. Netoliese yra panaši situacija“, – sako kariškis.

​„Tauras“ galvoja, kad tokie dalykai įvyksta, nes objektyvi informacija ne visada pasiekia aukštesnę vadovybę. Todėl jis išdrįso viešai kritikuoti Avdijivkos gynybos planą ir pasiūlė savo taktikos viziją.

„Parašiau draugams, kad atsidūriau tokioje padėtyje, kokioje niekada gyvenime nebuvau buvęs. Buvome jų (Avdijivkos – red.) vietoje – buvome apsupti. Žinau, ką reiškia rašyti atsisveikinimo žinutes. Bet pirmą kartą susidūriau su situacija, kai aš jas pats gaudavau. Ir tada palūžau. Štai tada ir parašiau. Nes man nuo to buvo bloga“, – prisipažino Krotevičius.

 

To, anot jo, yra tai, ko trūksta daugeliui generolų.

„Ne visiems, bet daugeliui. Jie neklauso. Jie galvoja, kad žino viską. Tačiau taip nėra. Generolai turėtų sumažinti savo ego ir klausytis“, – pridūrė kariškis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(186)
(6)
(180)

Komentarai ()

Susijusios žymos: