„Putinas pasakė – pralaimėjus Ukrainai, JAV iškart bus įtrauktos į karą“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2024-02-20 20:41
Del to Trumpas ir organizuotu Ukrainos kapitualiaciją arba jei Ukraina nesutiks, o Europa pades Ukrainai - JAV išstojimą iš NATO. Viskas del Putinelio ir savo reitingu. Rednekai - sioje vietoje niekuo nesiskiria nuo Z vatnykų, tik kalba skirtingomis kalbomis, bet smegenys veikia taip pat.
donatasv 2024-02-20 21:46
Šita boba daugiau pasakė per vieną kartą nei bidenas per paskutinius metus. Čia kas liečia Ukrainą, kiniją ir žydelį. Elementarus švietimas iš prezidento lūpų patrauktų daugiau rinkėjų bet toks vaizdas, kad demokratai nesistenge dėl rinkimų ir plaukia pasroviui "sunkūs laikai laukia geriau nerizikuojam".
Dannas3 2024-02-21 09:50
Siaip tai primityvi demagogija, nes uztenka puse minutes pasigooglint, kad ji meluoja. Nebent Bideno ispejimai, kad Ukrainai pralaimejus, rusai galetu pulti nato, pagal amerikiecius nereiskia, kad ir jie tures kariaut.
Magnus 2024-02-21 10:04
, kaip buvo ir su Ukraina. ...“, – sakė politikė.
donatasv 2024-02-21 10:10
Per kurią vietą jam gali pavykt išstot iš nato? Čia ne prezidento valioja šitas sprendimas. Turi balsuot parlamentas kur virš 400 žmonių ir surinkt virš 60% balsų. Kai tuo tarpu trumpas radikalių sekėjų turi gal 30 parlamente, o tai nėra net 10% to kas turi nubalsuot teigiamai. Totaliai turi keist konstituciją ir įsivest diktatūrą norint pasiekt tokius tikslus.
Benediktas 2024-02-21 10:19
Respublikonuose tik 30 MAGA nutrūktgalvių, bet visa partija balsuoja taip lygiai, kaip jie (gal tik kokie 30 balsuoja kitaip, bet gal klystu, gal dar mažiau). Kai Trumpas taps JAV prezidentu, tai dar labiau susicementuos, o jau dabar viskas veikia kuo puikiausiai. Kai Trumpas įgaus galiu, manau bus įbauginta ir daug demokratų, suras jiems spaudimo elementų užkulsiuose, kad paveikti jų balsus. Jei dar pavyktų su laiku įtakoti rinkimus, pakeisti dar daugiau teisėjų ir būti vėl perrinktam... Goodbye America goodbye. Vladimiras Vladyromičius, galės rengt 'diskoteką' Europoje. Europos lyderiai po vieną važiuos į Maskvą ir prašys atleidimo.
donatasv 2024-02-21 10:28
Ane? Čia iš JAV bandai nupiešt ruskyną?
Benediktas 2024-02-21 11:09
Ne ruskyną, o rednekyną. Jau dabar respublikonai balsuoja, kaip avinai, jie nemato toliau nosies, kokią destrukciją jie atneša tai pačiai Amerikai, visam pasauliui, kai Trumpas įgaus galių. Eilinis prezidentas nieko nepadarytų, nes neturi tokių užmačių, o toks, kaip Trumpas - bandys pakeisti sistemą iš pagrindų ir jam su labai dideliu palaikymu, kuris dabar jau yra - gali pavykti. Taip Hitleris atejo į valdžią Vokietijoje. Putinas - panašiai. Rednekai nesupranta, kad jiems patiems nuo to bus tik blogiau. Taip, kaip Rusijos pensininkai palaikė Putiną - jis jiems ir pensijas nepadidino ir ikipensijinį amžių padidino, o didžiausius savo gerbėjus varo į mėsmalę. Reikės padirbėti su žiniasklaida, teisėjais, lašas po lašo ir akmenį pratašo. Ypač jei pavyktų išlikti valdžioje 8 metus. Amerikos sistema niekad neturejo tokio prezidento, kuris su tokia jega samoningai eitu prieš Amerikos interesus, rednekus įtikindamas, kad jis kaip tik eina už Ameriką.
donatasv 2024-02-21 11:22
Dvi partijos valdo Ameriką, 50%/50% balsų, įsakyt visai partijai balsuot už + 10% ištraukt iš opozicijos? Tu ką rūkai? Jie ten partijos viduje susiskaldę nesutare vieningai, o atėjus trumpui jau visi pradės keliais vaikščiot?
Magnus 2024-02-21 12:05
Jei nežinai, tai neveltui trumpas yra lyginamas su hitleriu, jis nori įvesti diktatūrą amerikoje.
Benediktas 2024-02-21 12:47
Trumpo įtakos žmonės, kad palenkti kažkokius balsus - naudos tame tarpe ir priemones, kurios yra neteisėtos arba nusikalstamos. Su Trumpo užmojais - tai akivaizdu, kad jis naudos viską. Reiktų pirma pasikeisti žmones teisėsaugos srityje.
Dannas3 2024-02-21 12:48
Man ir idomu, tie teiginiai, kad trumpas isvestu is nato,nesu dabar pilnai isigilines i visa ju valdzio aparata. Bet ko gero, uztenka kongreso pritarimo, kur resbublikonai turi dauguma. Kitaip sakant, isrinkus trumpa, jo "projektai" praeitu lengviau. Idomu kokie dar saugikliai yra.
donatasv 2024-02-21 13:14
Nežinau... viena iš didžiausių demokratijos gynėjų pasaulyje pavirs į diktatūrą? Radikalų yra ir nemažai bet ne iki tiek, kad nusileist į hitlerio lygį. Susiskaldymas tarp žmonių nėra tai, kad puolam kinus ar leidžiam Ukrainą užvaldyt. Čia daug labiau žemiški dalykai. Tarp Ukrainos stovi tvora su meksika. Protestai neuždrausti, žodžio laisvė vis dar realus dalykas, kadencijos ribojamos. Skirtumas tarp pozicijos ir opozicijos minimalus. Prezidentas gal būt ir reguliuotų kaip ginkluotųjų pajėgų vadas gint negint, skirt ar neskirt ginkluotės. Bet ardyt šalies pagrindus, keist konstituciją ir t.t. susilauks labai didelio pasipriešinomo.
Magnus 2024-02-21 13:46
Tai tik Bidenas, Klinton , Pelosi ir Kamala demokratiją ten ir tegina. Visi kiti trumpo klauso, o jo palaikytojai tai tokie radikalai apie kokius tau net sunku suvokti, visokie plokčiažemininkai , qanon ir antivakseriai, jiems viskas ten lengvai sueis. Pažiūrėk koks radikalus yra twiteris nuo to laiko kai muskius perėmė. Neliks greit žodžio laisvės, ir visi laisvi žmonės, tolerantiškesnių bei lasivesnių pažiūrų greit bus į konclagerius suvaryti.
donatasv 2024-02-21 14:00
Ką tu čia kliedi nesamones nueik bent pasižiūrėk debatus, politikų pasisakymus kongrese. Pasiskaičiau tviterį ir visi respublikonai radikalai. Toli gražu dėl tos pačios Ukrainos partijos vidui ėdasi, nuomonių įvairovė ir stipresnių politikų nuomė nėra ignoruojama. Apie opozicijos paveikimą, persekiojimą aplamai kalbos nėra. Prisižiūri vaikai siaubiakų ir verda galvoje košė... stipresni respublikonai tapatį trumpa pyzdavoje, kritikuoja be didelės baimės.
Benediktas 2024-02-21 14:23
Kiek tų stipresnių respublikonų? 1-2? Visi nori, kad išrinktų Trumpą. Nežinau ar nori - bet balsuos už viską, ką jiem pasakys.
Dannas3 2024-02-21 14:35
Man atrodo sarkazmo nesupranti.
donatasv 2024-02-21 14:50
Gali pradėk skaičiuot kiek reik, kad išvestum JAV iš nato. Manau užteks ir vieno balso prieš pas respublikonus. Nes demokratams toli gražu nevažiuoja stogas. Jei tiksliau reiks 35 balsų iš opozicijos, kad palikt NATO.
Magnus 2024-02-21 15:11
Viską ką tu parodei tai jog Respublikonai turi daugumą. Beje hitlerio vyriausybė pražioje taip pat toli gražu neturėjo daugumos. Net jeigu trumpas ir nesugebės legaliai išvesti JAV iš NATO, jis vistiek bus tas kuris privalės pritarti JAV karių siuntimui į pagalbą pažeidus "Article 5" ir jis tikrai nesiųs karių ginti lietuvos ar kitų baltijos valstybių kovoti prieš jo draugą putiną. Kas reikš jog kitos NATO narės turės aptarti galimybę išmesti JAV iš aljanso, kadangi pastaroji nesilaiko susitarimo. ginkluotis reikia dabar
Benediktas 2024-02-21 15:21
Agreement That “Having A Strong Leader Who Does Not Have To Bother With Parliament Or Elections” Is A Good Way To Run This Country, By Age Group, 1999-2022. USA.