„Putinas pasakė – pralaimėjus Ukrainai, JAV iškart bus įtrauktos į karą“  (34)

Ukrainos pralaimėjimas kare prieš Rusiją „tuoj pat įtrauks Ameriką į karą“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai pareiškė D. Trumpo varžovė JAV prezidento rinkimuose Respublikonų partijos narė Nikki Haley.

Haley pažymėjo, kad JAV prezidentas Joe Bidenas „niekada nekalbėjo su Amerikos žmonėmis apie tai, kodėl Ukraina yra svarbi“.

„Jis nė karto nekalbėjo su žmonėmis apie teroristinę veiklą, vykstančią Izraelyje ir kodėl Iranas toks pavojingas. Jis nekalba apie Kinijos keliamas grėsmes. Ir kai apie šiuos dalykus nekalbate su Amerikos žmonėmis, jie nuo to atsiriboja“,  – sakė Haley.

Ji pažymėjo, kad amerikiečiai, pamatę JAV prezidento Donaldo Trumpo pareiškimus, jog jam nerūpi Rusijos invazija į Ukrainą, turėtų suvokti, ką tai reiškia.

„Ir prisiminkime: Putinas pasakė, kad kai jis užims Ukrainą, sekanti bus Lenkija ir Baltijos šalys. Dabar jis siunčia karius prie šių šalių, kaip buvo ir su Ukraina. Tai NATO šalys. Tai iš karto įtrauks Ameriką į karą. Būtina užtikrinti Ukrainos pergalę, kad būtų išvengta tolesnio karo. Dabar Putinas jaučiasi drąsesnis nei bet kada“, – sakė politikė.

 

Haley pabrėžė, kad pagalbos teikimas Ukrainai yra svarbus siekiant išvengti JAV įsitraukimo į karą.

„Ukraina neprašo karių, o tik įrangos ir amunicijos, kad laimėtų šį karą. Jie turi daug kovinės galios. Turime suteikti jiems tai, ko jiems reikia, kad jie galėtų laimėti, kad galėtume užkirsti kelią mūsų karių siuntimui kovoti“, – padarė išvadą ji.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(406)
(20)
(386)

Komentarai (34)