„Tai įvyko 9 val. ryto.“ „Juodasis“ antradienis. Susprogdinta 39-oji brigada  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos smogė Rusijos pajėgų poligonui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos okupacinę kariuomenę ištiko „juodasis“ antradienis. Vasario 20 d. Ukrainos ginkluotosios pajėgos sudavė sėkmingą smūgį Rusijos kariuomenės poligonui netoli Volnovachos, likviduodamos daugybę okupantų.

Filmuotos medžiagos kol kas nėra, tačiau apie smūgį jau rašo Rusijos Z-karo korespondentai, praneša Dialog.UA.

Pasak šaltinio „Dosjė špiona“, buvo atakuotas rusų poligonas okupuotame Trudivskės kaime, esančiame į rytus nuo Volnovachos. Jis yra maždaug už 27 kilometrų nuo fronto linijos.

Momentas buvo pasirinktas, iš pažiūros, labai gerai. Trys HIMARS MLRS raketos atskrido 9 val. ryto, kai rusų kariai rikiavosi priešais vadavietę.

„Šiame objekte treniravosi 39-osios atskirosios gvardijos motorizuotosios šaulių brigados kariai. Apšaudymas raketomis pasigirdo tuo metu, kai kariai rikiavosi poligone“, – teigė šaltinis.

Jo duomenimis, likviduotų okupantų skaičius jau siekia 65 Rusijos kariškius. Kol kas nežinoma, kiek jų buvo sužeista.

 

Rusijos Z-karo korespondentas Filatovas atsargiai patvirtino šią informaciją. Jis nepateikė detalių, bet patikslino, kad yra „didelių nuostolių“.

Pagal propagandinę versiją, smūgis tariamai buvo suduotas nuo fronto linijos už 7 kilometrų, o tai greičiausiai yra klaida. Trudivskė yra už 27 kilometrų.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(80)
(1)
(79)

Komentarai ()

Susijusios žymos: