Sensacija! Nusišovė „Murzas“. Z-kanalai šokiruoti. Nepatikėsite ką apkaltino  ()

Karščiausia naujiena masiškai plinta soc. tinkluose.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-21 Sensacija! Nusišovė „Murzas“. Z-kanalai šokiruoti. Nepatikėsite ką apkaltino  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Z-blogeris ir Rusijos karininkas Andrejus Morozovas „Murzas“ nusišovė, praneša Antonas Geraščenko.

Teigiama, kad jis nusišovė neva dėl patyčių.

44-erių metų „Murzas“ turėjo „Telegram“ kanale 100 000 sekėjų, jis tariamai savo paskutiniame įraše dėl savo mirties kaltina nuolat meluojančius propagandistus, tokius kaip Solovjovas, Vitiazeva ir Gasparianas, taip pat generolus ir kitus „Rusiją užvaldžiusius priešus“.

Morozovas taip pat pasakojo, kaip šie „priešai“ verčia karius kovoti beveik neginkluotus, siunčia į mūšį su žaizdomis ir atsisako rotuoti dalinius, kurių kovose beveik nieko nebeliko.

Žinoma, kad šis vadinamasis „Novorosijos“ veikėjas apie Rusijos kariuomenės nuostolius paskelbė vasario 18 d. Jis teigė, kad per Avdijivkos šturmą žuvo 16 tūkst. rusų.

Šio įrašo ekrano kopijos pasklido Ukrainos „Telegram“ segmente, o jis buvo apkaltintas išdavyste tiesioginiame Solovjovo laidos eteryje, reikalaujant patraukti jį baudžiamojon atsakomybėn. Paskutinis lašas, kaip rašė Morozovas, buvo jo vadovybės reikalavimas pašalinti įrašą apie didžiulius Rusijos nuostolius per Avdijivkos šturmą.

 

Morozovas politiniu aktyvistu ir „SSRS patriotu“ tapo dar 2000-aisiais. 2007 metais jis buvo nuteistas kalėti trejus metus už šaudymą į „Vieningosios Rusijos“ biuro iškabą. Dar 2014 metais jis išvyko kariauti į Donbasą Rusijos pusėje ir ten pasiliko, kritikuodamas Rusijos karinę vadovybę.

Nėra oficialaus Morozovo mirties patvirtinimo, išskyrus jo „Telegram“ kanale paskelbtą pranešimą apie mirtį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(122)
(3)
(119)

Komentarai ()

Susijusios žymos: