„Prie sienos 112 000 Ukrainos karių. Be ceremonijų numušinėsime NATO lėktuvus!“  ()

Beprotybė Lietuvos kaimynėje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Baltarusijos gynybos ministras Viktoras Chreninas pareiškė, kad Ukraina pasienyje su Baltarusija tariamai sutelkė 112 000–114 000 karių grupę, taip pat pažadėjo „be ceremonijų“ numušti NATO lėktuvus, jei jie pažeis Baltarusijos Respublikos oro erdvę.

Apie tai Baltarusijos ministras pareiškė interviu Rusijos propagandos kanalui „Rossija 24“.

Tuo pačiu metu, anot jo, tik apie 17 000 Ukrainos karių yra pasitelkiami tiesiogiai sienai apsaugoti.

Chreninas pareiškė, kad šiuo metu nėra reikalo burti pajėgų pasienyje su Ukraina iš Baltarusijos pusės. Anot jo, didesnę grėsmę šiuo metu kelia „iš Ukrainos atkeliaujančios ardomosios grupuotės“.

Tvirtas kaip tankas, stilingas, įspūdinga kobalto baterija, 70 sporto režimų, puikiai veikia ir geros kainos. Rekomenduoju (Foto, Video, „Kospet Tank T2“ apžvalga)
11168 6

„Kospet Tank T2“ - vienas naujausių ir pačių geriausių šios kompanijos išmaniųjų laikrodžių, kokius esu bandęs. Karinio tvirtumo, labai puikaus dizaino ir vartotojo sąsajos, įspūdinga kobalto baterija, daugybė ir tiksliai matuojamų sveikatos rodiklių, sporto režimų, sklandus veikimas, šauni APP ir nuostabiai gera kaina.

Išsamiau

Baltarusijos ministras taip pat pareiškė, kad Vakarai neva ruošiasi karinėms operacijoms ir atlieka objektų žvalgybą Baltarusijos teritorijoje.

„Mes suprantame, prieš ką yra nukreipti šie kariniai veiksmai. Prieš Baltarusiją nuolat vykdoma visų rūšių žvalgyba. Pilotuojami orlaiviai, ir nepilotuojama aviacija. Kasdien nuo penkių iki devynių skrydžių. Kosminė žvalgyba. Vakarai aktyviai domisi mūsų kariniais miesteliais ir bazėmis“.

 

Jis taip pat pareiškė, kad Baltarusija numuš NATO lėktuvus, jei jie tariamai ir toliau pažeis Baltarusijos oro sienas.

„Žinoma, mes be ceremonijų juos numušime“, – sakė Chreninas.

Be to, Baltarusijos gynybos ministras sakė, kad 2025 metais Baltarusijos teritorijoje vyks regioninės Baltarusijos ir Rusijos pajėgų grupės pratybos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(41)
(-35)

Komentarai ()