„Dangus tiesiog juodas nuo bombonešių. Frontas gali sugriūti per 48 val.“ Kas nutiko

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2024-02-23 10:37
Maskoliai tokie durni, kad va per 48 valandas gali imti ir nušluoti ukrainiečius, bet per 2 metus nesugalvojo. Per tą laiką maskolių aviacija sumažėjo 30-50%, raketų atsargos krito turbūt >90%, laivynas -30%, tuo tarpu Ukraina gavo daug priešlėktuvinės gynybos, kurios neturėjo karo pradžioje, bet tada nesugebėjo maskoliai per 48 valandas subombarduoti ukrainiečių, o dabar sugebės. Autoriui turėtų duoti pasirinkimą - į kalėjimą, už melagingos informacijos skelbimą, į frontą Ukrainoje, arba į psiciahtrinę su visam, nes nutrūkęs nuo realybės.
kestutisz 2024-02-23 13:27
Na, dabar visi pergyvena kad paskutiniu metu pagerino tikslumą tų sklandančių bombų (na bet pamiršta jog mažėja lėktuvų galinčių jas pristatyt). Ir jos jau tapo tikslesnės tiek, kad pradėjo pataikyti į tą Avidijvkoks kvadratėlį (prieš tai matyt dar labiau visgi lupdavo per savus). Reikia patikimo GNSS "skėčio", gal net kelt nuosavus/skolintus palydovus kurie tiesiog iš aukštai jammitų signalus didelėje teritorijoje (ne tik gps - glonass, baidu).
Kyborg 2024-02-23 17:26
Tu ir teisus ir nevisai. Kalba eina ne apie visos Ukrainos subombardavimą, o apie fronto dalį. Karo pradžioje toks dalykas kaip frontas iš esmės neegzistavo, išskyrus Donecko, Luhansko sritis. Ten karo pradžioje frontas atsilaikė, o rusai pagrindinius smūgius sukoncentravo į sritis kur fronto nebuvo ir galėjo iš esmės laisvai judėt. Dėl fronto pralaužimo šviežias pavyzdys Avdijivka, kur lemiamą vaidmenį suvaidino būtent bombonešiai paskutines dvi paras iki tol nematytu aktyvumu bombardavę ukrainiečių pozicijas. Tik Avdijivkos atveju ukrainiečiai iš anksto buvo pasiruošę gynybinę liniją užnugaryje, tad rusai labai toli nenuėjo. Bet jei atras silpną vietą ir spės permest karius gali gana giliai įžengt. Tie patys ukrainiečiai vaduodami Chersono sritį puikiai pademonstravo kas būna kai pralaužiama fronto linija.
immortallt 2024-02-24 14:10
Kyborg, Avdijivka yra labai mažas ruožas, kur palaidojo labai daug degeneratų su technika. Tai net ne strategiškai svarbi vieta, bent kiek suprašau iš skaitytų straipsnių, nes kaip ir pats parašei, buvo įrengta kur atsitraukti. Tai nebuvo kažkokia netikėta ataka, kur nežinojo, kad gresia prasileisti. Kas bus jei maskoliai pralauš frontą? Vėl iš fronto linijos į partizaninį karą pereis. Čia gal net spastus kokius taip kada padarys, kad kraujo daugiau nuleisti per trumpą laiką, tik reikia teritorijų, kur žalos infrastruktūrai per daug nepridarytų. Donecko ir Luhansko sričių frontai nesvarbūs, kad jų nesubombarduoja? Omeny nesakau, žalos daug gali pridaryti, bet ne karą laimėti per 48 valandas.