Putino mirties nuosprendis. „Jį nužudys savi“ (Video)  (1)

Nuo karo Ukrainoje baigties priklauso Rusijos Federacijos prezidento gyvybė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kai tik Ukraina nugalės rusus, ji iš karto pasirašys Putino mirties nuosprendį, nes Rusijos Federacija netoleruos silpno valdovo ir nedelsdama jį pašalins, „24 kanalui“ sakė karo ekspertas Petro Černikas.

Pasak karo eksperto, nuo karo Ukrainoje baigties priklauso Rusijos Federacijos prezidento gyvybė, jis tai puikiai supranta. Todėl Kremliaus vadovas tikrai kovos iki paskutinio ruso, kad išgelbėtų savo gyvybę.

„24 kanalo“ vedėjas paklausė, kokia tikimybė, kad po Rusijos Federacijos prezidento rinkimų bus paskelbta mobilizacija su šūkiu „Kelkis, didžiulė šalis“.

Karo ekspertas pasakė taip: „Aukštas. Procentų nepasakysiu, bet jie labai dideli. Kodėl? Putinas atsidūrė labai sunkioje padėtyje. Puikiai suprantame, kad jei jis pralaimės šį karą, jis bus pribaigtas: jį nužudys savi. Jie nedvejodami jį nužudys, nes jų istorija tokia. „Kremliaus bokštai“, padarę išvadą, kad „vadovas“ jau nebėra toks, koks buvo ir negali atlikti strateginių imperinių funkcijų, iškart jį pašalins. Verta prisiminti Berijos ir Stalino dvikovą, kur Chruščiovo niekas nematė, bet jis akimirksniu visus apžaidė. Jų visa tokia istorija. Todėl Putinas padarys viską, kad bet kokia kaina įrodytų, pirmiausia savo plėšrūnams, kad jis yra pajėgus“, – Putino motyvaciją kariauti atskleidė Černikas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(0)
(29)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: