„Ji atsisako.“ Griežtas ultimatumas. 3 valandos pagalvoti (Foto)  (3)

Tyrėjas Aleksejaus Navalno motinai pateikė ultimatumą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-24 „Ji atsisako.“ Griežtas ultimatumas. 3 valandos pagalvoti (Foto)  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aleksejaus Navalno motinai Liudmilai pateiktas ultimatumas.

Tyrėjas paskambino kolonijoje mirusio Aleksejaus Navalno motinai Liudmilai ir pateikė ultimatumą dėl opozicionieriaus laidotuvių.

Navalno spaudos sekretorė Kira Jarmyš rašė, kad Liudmila Ivanovna turi tris valandas pagalvoti ir sutikti su slaptomis laidotuvėmis, kitaip politikas bus palaidotas kolonijoje.

Ji atsisakė derėtis su Tyrimų komitetu. Ji reikalauja laikytis įstatymo, kuris įpareigoja tyrėjus perduoti kūną per dvi dienas nuo mirties priežasties nustatymo momento“, – rašė Jarmyš.

 

Anksčiau moteris pasirašė medicininius dokumentus, kuriais remiantis dvi dienos baigiasi vasario 24 d.

„Ji primygtinai reikalauja, kad valdžios institucijos leistų surengti laidotuves ir atminimo apeigas laikantis papročių“, – paaiškino Jarmyš.

Tuo tarpu internete skelbiamos nuotraukos iš Andrejaus Sacharovo laidotuvių 1989 metais, leidžiančios manyti, kad V. Putinas bijo tokio atsisveikinimo su opozicionieriumi, todėl dabar vykdo terorą su Navalno laidotuvėmis.

„Tai yra tai, ka jis puikiai prisimena. Ir to Putinas velniškai bijo. Jis bijo Navalno laidotuvių ir todėl Navalno motina šiuo metu turi patirti sadistinius psichologinius kankinimus“, – rašė žurnalistas Leonidas Ragozinas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(17)
(-6)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (3)

Susijusios žymos: