Mes tikrai susigrąžinsime. „Tie, kuriuos vakar kankino OMON, rankose laiko ginklus“  (3)

Jie nori nuversti Lukašenkos režimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Baltarusijos Kalinovskio pulke jau yra šimtai karių. Kovotojai kariauja Ukrainoje, tačiau jų tikslas – pakeisti valdžią savo šalyje. „Mes tikrai atgausime savo tėvynę, savo Baltarusiją!“, – skelbia jie. Ar Aleksandras Lukašenka turi ko bijoti?

Karas Ukrainoje tęsiasi dvejus metus. Baltarusiai iš Kalinovskio pulko atvyko padėti kaimynams. Nedidelis būrys, kuriame iš pradžių buvo tik kelios dešimtys karių, gerokai išaugo. Grupėje jau yra šimtai karių ir ji kelia sau ambicingą tikslą.

Kalbama apie valdžios pakeitimą Baltarusijoje. Pulko nariai kritikuoja 30 metų trukusį Aleksandro Lukašenkos valdymą ir nori perversmo. „Antibaltarusiškas režimas yra pagrindinis Kalinovskio pulko verbuotojas“, – internete paskelbtame įraše sako vienas rikiuotės kovotojų.

[Vokietija] 2 kartus pigiau nei Lietuvoje buitinis aliejaus spaudimo presas: šaltas ir karštas spaudimas,℃ valdymas, 820W galia ir didelis našumas - ribotas kiekis („RG-312“)
6822 3

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos sandėlio

Ribotas kiekis

Išsamiau

Vyras sako, kad „karas šiuos žmones pavertė tikrais ir patyrusiais kariais. Kuo stipresnės bus represijos Baltarusijoje, tuo daugiau naujų naujokų prisijungs prie mūsų“.

Koks yra formacijos narių tikslas? Kerštas ir tvarkos įvedimas. Kalinovskio pulko kariai mini Baltarusijos OMON (specialiosios paskirties mobiliojo padalinio – red.) veiklą. „Tie, kuriuos vakar kankino OMON, rankose laiko ginklus“, – tikina jie.

 

Kovotojai nurodo, kad yra pasirengę susitikti su savo persekiotojais iš slaptųjų tarnybų ir A. Lukašenkai pavaldžių Baltarusijos teisėsaugos pajėgų. „Mes tikrai susigrąžinsime savo tėvynę, savo Baltarusiją!“ – pabrėžia jie.

Kalinovskio pulkas yra didžiausia, bet ne vienintelė Baltarusijos karinė formacija, kovojanti Ukrainoje. Kartu jie sudaro Baltarusijos išlaisvinimo armiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(142)
(2)
(140)

Komentarai (3)