„Atsiuntė daugiau ginklų nei visi Vakarai kartu sudėjus.“ Neįtikėtina žinia  ()

Karo ekspertas pateikė nerimą keliančią prognozę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo analitikas Mychailo Samusas pateikė nerimą keliančią prognozę, pagrįstą tuo, kad bendra išteklių suma, kurią Vakarai perveda Ukrainai, yra mažesnė nei Rusijos pusės. Bendras Vakarų Ukrainai perduotos įrangos ir visų rūšių išteklių kiekis gerokai nusileidžia Rusijos pusei.

Mūšiuose dalyvavusią įrangą reikia remontuoti, o papildyti nuostolius kartu su Amerikos karinės pagalbos sustabdymu darosi daug sunkiau. Visa tai kartu sudaro prielaidas naujam Rusijos agresijos raundui ir galimai jos plėtrai, komentare „Radio Svoboda“ teigia Naujosios geopolitikos tyrimų tinklo direktorius Mychailo Samusas. 

[Vokietija] Mažiausia kaina istorijoje! Fantastika, ką sugeba šie „Xiaomi“ elektriniai šildytuvai - standartiniai neprilygsta nė iš tolo („Smartmi GR-H Graphene“)
16944 5

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Rusija atsiuntė ginklų daugiau nei visi Vakarai kartu sudėjus. Kodėl rusams nesustiprinus grupuotės iki 300 000 ir nebandyti įsiveržti į vakarinius Ukrainos regionus, kad atkirstų mūsų logistikos kelius? Jie jau seniai apie tai kalba. Arba vėl bandyti įsiveržti į šiaurinius regionus ir sostinę, nes jie mato, kad Ukrainai trūksta amunicijos ir mobilizacinių išteklių, o Vakarai nutraukia pagalbą“, – sakė karo ekspertas.

 

Vis dėlto M. Samusas išreiškė viltį dėl Ukrainos karinės vadovybės atsinaujinimo. Pasak analitiko, tai visiškai teisinga, nes suteikia galimybę pradėti „gaivinimo“ procesus visoje ginkluotųjų pajėgų vadovybės vertikalėje. Paprastai tai veiksminga tada, kai reikia pagąsdinti. susitelkti ir per gana trumpą laiką žengti intensyvius ir galingus žingsnius, suvokiant, kad galbūt kito šanso nebus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(9)
(43)

Komentarai ()