[ŽT] „Ilgai gaudėme ir pagaliau pavyko!“ Ukrainiečiai sumedžiojo riebų laimikį (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

dario777 2024-02-28 22:27
nu gerai, tarkim kazka ir sumedziojo. Ir kas is to? Vietove tai prarasta. Koks tolkas aprasineti kazkokias smulkmenas, jei is esmes jos nieko nekeicia? Ukraina kara faktiskai pralaimi, nepaisant kaip graziai aprasinejami atskiri ivykiai.
donatasv 2024-02-28 22:50
Ukraina karo nepralošinėja. Frontas juda minimaliai tik žurnalistai visa tai išpučia taip jog atrodo dangus griūva. Rusas turėdamas visišką pranašumą tiek gyvąja jėga, tiek technika galima sakyt tik labai didelių praradimų dėka kažką išjudina. Taip testi ilgai negalės, Ukraina saugo tiek žmones tiek techniką bet ir tai labai mažai atsitraukė. Tik laiko klausima kada patruks ruskis, teisybę pasakius tikėjausi Ukraina ankščiau pasiduos ir atiduos dalį teritorijos, kad išjudint pagalbos tiekimą iš vakarų. Matyt ginklų užvešta pakankamai, kad tiek ilgai tempė. Pakankamai aš turiu uomenyje gynybą.
immortallt 2024-02-29 08:37
Na kad paimti šitą lopinėlį, kuris strategiškai nieko nepakeitė, palaidojo daugiau technikos ir žmonių nei bet kurį kitą teritorijos plotą paimant. Omeny jei tokiais tempais būtų varę visus metus, tai per metus būtų palaidoję daugiau, nei per du metus karo visose likusiose teritorijose. Ir tai vardan nedidelio ploto, neturinčio strateginės reikšmės, kai ukrainiečiai įrengė įtvirtinimus atsitraukimui.
HardAxe 2024-02-29 09:58
Per kurią vietą čia strategiškai nereikšminga? rusai įgavo M30 greitkelio kontrolę, atsidaro kelias į mariopolį. Donetsko frontas tampa saugesnis, atsidaro tiekimo linija, galima toliau puti, ten mažai apstatytos teritorijos, jas duag sunkiau ginti negu miestus ir RU pusės. O sugriauta ar nesugriauta, įtvirtinimam mažai skirtumo, tik ekonominės prasmės nėra. Laimi karą... Laiminėjo tada, kai Kryme žmonės jau krovėsi daiktus į Rusiją. Seniai tokio vaib`o nebeliko.
donatasv 2024-02-29 10:34
Reikia suprast tai, kad vyksta sekinimo karas. Ukraina ėjo su vienu tikslu mes pulsim, mes atsiimsim, mes nugalėsim. Kol susidūrė su realybe. Iššvaistė išteklius kurie skirti gynybai ir dabar sėdi bačkoje. Reikia vieną kart pripažint jėga ruso pralaužt nepavyks (Ukrainai) ir vakarai tiek neduos, kad tai taptų realybe. Vakarų nusiteikimas yra eit ilguoju keliu, užrišt su ruskiu taip, kad grįžti neturėtų su kuo. Kol Ukraina to nesuvoks tol ir verks, kad visko trūksta. Kaip avinai stačia galva, ragais į sieną ssrs kauptos technikos nepramuši.
immortallt 2024-02-29 12:42
Atsidaro, bet artilerija pasiekia? Tai tada neatsidaro.
HardAxe 2024-02-29 14:02
nėra šovinių altilerijai