„Perspėjame visus, kas planuoja vykti į Lietuvą.“ Jau skamba visame pasaulyje. Kas nutiko (Video)  (10)

Ji neatsiprašė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai LP „Instagram“ tinkle pasirodė vaizdo įrašas, kuriame dainininkė gyrėsi Rusijos gerbėjų klubo dovana – džemperiu su Rusijos simbolika ir atvirute, datuota vasario 24 d. Vartotojai kritikavo atlikėjos veiksmą, po to LP pareiškė esanti dėkinga savo gerbėjams iš viso pasaulio. Anot jos, dovana buvo pagaminta prieš ketverius metus, tačiau dėl pandemijos ir atšauktų pasirodymų ją gauti pavyko tik dabar. Ji neatsiprašė.

Po skandalingo įrašo, kuris sukėlė didžiulį pasipiktinimą Lietuvoje, Kauno „Žalgirio“ arena, kurioje kovo 4 dieną turėjo koncertuoti Laura Pergolizzi, pareiškė palaikanti Ukrainą ir paskelbė atšaukianti jos pasirodymą. Toks sprendimas buvo suderintas su „Medusa Concert“ renginio organizatoriais.

[Vokietija] Būtinas rinkinukas pavasario darbams! Tik 53€ už akumuliatorinį „Geevorks“ pjūklą ir sekatorių. Labai ribotas kiekis
6173

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Šiuo sprendimu perspėjame visus, kas planuoja vykti į Lietuvą. Norime atkreipti dėmesį tiek LP, tiek kitų atlikėjų, planuojančių renginius Lietuvoje, kad netoleruosime šalį-agresorę palaikančių pareiškimų“, – sakė Žalgirio“ arenos renginių organizavimo vadovas Mantas Vedrickas.

Kodėl LP apsivilko džemperį su Rusijos Federacijos vėliava, nežinia – anksčiau ji ne kartą savo koncertuose buvo iškėlusi Ukrainos vėliavą.

 


 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(313)
(23)
(290)

Komentarai (10)