[ŽT] Fronte pasirodė naujausias Rusijos „superginklas“. Iš karto smogė (Foto)  ()

Vakarų stebėtojų teigimu, per ataką Rusijos lėktuvas įskriejo į okupuotos Luhansko srities oro erdvę ir paleido raketą Ch-69.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per pastarąsias kovines operacijas, nukreiptas į Ukrainos gynėjų pozicijas Rytų Ukrainoje, Rusijos oro pajėgos panaudojo savo naujausius naikintuvus Su-57.

Apie tai rašo „Defence Blog“, remdamasis savo šaltiniais.

Teigiama, kad vasario 18 dieną Su-57 pradėjo raketų ataką prieš Ukrainos taikinius, naudodamas modernią sparnuotąją raketą Ch-69, specialiai sukurtą šiam lėktuvui.

[Vokietija+Kuponas] Net 830€ pigiau įspūdingos energijos stotelės, kurios tarnaus bent 10 metų! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („TALLPOWER V2400“)
6353 2 1

Nuostabiai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

LiFePo4, 2160Wh, 2400W, UPS, 13 jungčių ir kt.

Išsamiau

Pranešama, kad Su-57 į Ukrainos oro erdvę pateko su dviem naikintuvais Su-35 ir skrido okupuotos Luhansko srities teritorijoje. Tuo tarpu raketos paleidimas buvo nesėkmingas – ji nepasiekė tikslo ir nukrito į lauką.

Žurnalistai pastebi, kad nepaisant paskutinio nesėkmingo raketos paleidimo, preliminariai pranešama, kad Ch-69 rusai panaudojo vasario 7 ir 8 dienomis. Apie tai socialiniuose tinkluose pranešė amerikiečių stebėtojai. Jie pažymėjo, kad Ch-69 yra modernizuota Ch-59M modifikacija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(143)
(-100)

Komentarai ()