[ŽT] „Reikia smogti į Rusijos teritoriją.“ Estija nenori pakartoti klaidos  ()

Estijos generolas nusiteikęs ryžtingai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Andrusas Merilo, kuris nuo liepos mėnesio vadovaus Estijos ginkluotosioms pajėgoms, prabilo apie Rusijos agresijos prieš NATO šalis pavojų, praneša Lenkijos portalas Gazeta.pl. „Turime sugebėti reaguoti į ataką, kai tik ji įvyks“, – cituoja generolo žodžius Suomijos televizijos kanalas „Yle“. Jis pabrėžė, kad karo Ukrainoje patirtis rodo, jog būtina atremti pirmąją Rusijos agresijos bangą.

[Vokietija] Būtinas rinkinukas pavasario darbams! Tik 53€ už akumuliatorinį „Geevorks“ pjūklą ir sekatorių. Labai ribotas kiekis
6171

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Jei Rusija puola, kovos veiksmai turėtų būti perkelti į jos teritoriją. Priešingu atveju pralaimėsime“, – sakė būsimasis Estijos kariuomenės vadas generolas Andrusas Merilo. Kariškis nurodė klaidą, kurią Vakarai padarė dėl karo Ukrainoje.

Reikia priešintis, net jei užpuolikas galingesnis, – sakė generolas Merilo. – Net ir tokiu atveju mūsų pamoka (iš karo Ukrainoje – red. past.) yra ta, kad vos tik Rusija puola, karą reikia perkelti į jos teritoriją. Priešingu atveju mes pralaimėsime“, – vertino jis.

 

Pasak jo, Vakarai padarė klaidą, apribodami Ukrainos prieigą prie įrangos, kuri suteiktų jai galimybę pulti Rusijos teritoriją. Pasak jo, ukrainiečiams taip pat turėtų būti leista ją naudoti, jei to prireiktų Rusijai sutramdyti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(199)
(9)
(190)

Komentarai ()