Putinas: „Rusijos strateginės branduolinės pajėgos yra visiškai pasirengusios „garantuotam panaudojimui“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mindaugas.vaitiekūnas 2024-02-29 22:40
Bbd aš ant tų jo grasinimų. Išgyvensim ar ne - svarbu, kad JAV šautų atgal
mixed 2024-03-01 10:10
apsitriedes iki ausu daugiau neturi ka pasakyti. kaip mazas vaikas - dinkit is mano smelio dezes arba as mamai pasakysiu
Magnus 2024-03-01 10:17
Gerai, jog tavo žodis nieko vertas.
mindaugas.vaitiekūnas 2024-03-01 12:58
Jeigu prasidėtų branduolinis karas, tai suprask, kad mums visiems pzdc! Kalbu apie tikrą ww3, o ne kokį vieną taktinio ginklo panaudojimą. Dėl pastarojo iš esmės gali būti ramus - tikimybė labai maža, kad pats nuo to nukentėtum. Net UA kariuomenė to nebijo - sakė yra pasiruošusi tokiam smūgiui. Bet pasaulis tokiu atveju į tai turėtų sureaguot. Ir labai viliuosi, kad ta reakcija būtų tokia, kad NATO išsprogdina putkos bunkerius ir tą jo auksinį dvarą. Bet jei branduolinis ww3, tai visai Europai pzdc, net jei nei viena raketa čia nesprogs: radiacija ir dūmų bei dulkių debesys čia atliks savo darbą. Tiek RU, tiek JAV turi po beveik 6000 branduolinių galvučių. Jei RU taikysis į JAV, tai pirmiausia į raketų paleidimo centrus. Jokia oro gynyba čia nebepadės, tai JAV turės per keliolika min priimti sprendimą - paleisti tas raketas į RU ar palikti sunaikinimui. Dar yra bombonešiai ir povandeniniai laivai. Tai net ir sunaikinus JAV miestus, atsakas būtų iš vandens. RU irgi nuo to neapsisaugos. Galiausiai karštis padegs visas tas stepes ir miškus, o radiacija pasklis ir po visą Europą. Jokiai šaliai toks scenarijus nepalankus. Tad net ir tas nevisprotis grečiausiai apsiribot tik taktiniu branduoliniu ginklu. Bijoti šito mums nereikia!!! Išvis bijoti to gaidžio mums nereikia. Mūsų baimė tai jo maistas. Kai politikai vaizduoja "susirūpinusius", tai čia yra putkos mini pergalė, nes jis supranta, kad mes bijom. Todėl reikia "bbd politikų", kurie drąsiai išsakytų savo veiksmų planą, o ne iškart užimtų aukos vaidmenį. Tad ir sakau - nėr ko myžt dėl tų jo grasinimų! Jei mirsim, tai visa civilizacija kartu
Benediktas 2024-03-01 13:08
Tegu Putka meta pirmas. NATO pirmi niekad nemes. NATO turi pilna teise uzeiti i Ukrainą Ukrainos kvietimu. Ir kariaut gali su rusais Ukrainoje.
bmk1245 2024-03-01 13:11
Ar tikrai? Gal galit surast tikrą info (ne medios sukurtą), kiek reika MT (megatonų) kad pilnai sunaikinti žmoniją?
bmk1245 2024-03-01 13:17
Maskoliai dėjo skersą ant teisių. Kretinas Nebenzia pareikštų jog Ukrainos valdžia neteisėta, todėl NATO pajėgų pakvietimas yra neteisėtas, su visomis pasekmėmis... Civilizuoto pasaulio problema - žaisti su priešininku, kuris jokių taisyklių nepripažįsta.
Benediktas 2024-03-01 13:26
Bet vakarams svarbu patiems tikėti, kad jie elgiasi teisėtai - nesvarbu, ką mano Putka. Nes kai vakarai metosi, dvejoja - tai didziausias kvietimas Putkai šakotis ir gasdinti toliau bei virškinti Ukrainą netrukdomas. Uzeitu NATO i Ukrainą, ir ka Putka darytų? Mestu atomine ant Ukrainos ant Lenkijos ar Berlyno? Nelabai tikiu. Net Kryma galetu islaisvint.
Magnus 2024-03-01 13:38
Putinas supranta jog kovoja su NATO ir jam tai visiškai vienodai, pasitiki savo jėgom vistiek ir nesvarbu kiek karių teks paukoti gyvybes. Bet jis akivaizdžiai bijo NATO įsikišimų bei atakų į rusijos teritoriją, jis mano jog tik tokiu būdu Ukraina gali laimėti šį karą - jei jis persikels kur nors į rusijos teritoriją. Būtent todėl ir buvo garsiai išsakyti šie įspėjimai. Eisit į mano teritoriją, mes eisim Vabang iki galo - pasaulio sunaikinimo ir dėl to būsit kalti jūs. Taigi klausimas... kaip sėkmingai vakarams užbaigti šį karą? Be kažkokio tai vidinio perversmo rusijos viduje tai greičiausiai neįmanoma. Kova iki paskutinio Ukrainiečio? Tol kol nebeliks kam gyventi tose teritorijose?
immortallt 2024-03-01 14:53
Branduolinių galvučių turi daug, iš kurių didelė dalis yra patapę purvinomis bombomis. Kas ten komentavote, koks tiksliai turi būti užtaiso izotopų santykis ir per kiek laiko jį praranda, o ką jau kalbėti apie sprogdiklį, kuris sinchroniškai turi suveikti. Taip pat didžioji dalis paleidžiama iš bombonešių. Maskolių bombonešiai pakrauti branduoliniu ginklu nepriskirs arti ES/NATO. Net paleidu į JAV, pastarieji turi būtų perimti didelę dalį balistinių raketų. Maskoliai neturi nieko. Biden'as berods (ar kažkas iš JAV) buvo atsakęs, kad sunaikinti maskolių karinius taikinius JAV nėra poreikio panaudoti branduolinio ginklo. Ėjimas į mascowland'ą, net jei nebūtų branduolinio karo, karą perkeltų tiesiog per sieną, bet neramumai nesibaigtų ne tik NATO kariams, bet ir Ukrainai. Reikia nudusinti juos, kad kiniečiams net nebebūtų su jais įdomu palaikyti ryšį.
bmk1245 2024-03-01 15:14
Taktines galimai mestų, atbaidyt tolimesnį prasiskverbimą.Priklauso nuo aplinkos. Ar manot JAV"u presidentas kažką gali be prezidentūros darbuotojų?
bmk1245 2024-03-01 15:20
Kur šaltinis? Galiu pareikšti kad Kinijos branduolinis potencialas tėra naujanetinių šventimų petardos. C'mon, chebra įjunkit smegenis, po galais! Fuck, praleidau gabalą L.F. vs T.C. intervju, skolingi, padlos....)))
Benediktas 2024-03-01 15:21
Bet kokiu atveju NATO kariu pasirodymas mažai tikėtinas iki JAV prezidento išrinkimo. Čia tik nebent vėl Baideną išrinktų, kas mažai tikėtina, kad 4 metai būtų prieš akis įvykdyti planams. Baidenui nereikia vadovauti kariuomenei, reikia tik sutikimo - yra Pentagonas, žvalgyba ir patarėjai. Koks Trumpas tai norėtų viską pats daryt, neklausytų nieko: patereju, Pentagono, žvalgybos, eitų prieš Ameriką. Baidenas yra už Ameriką.
donatasv 2024-03-01 17:54
Politkimas varo baimę branduoliniai ginklai tai tik stovėkit ir rankom plokit. Dėka šitos baimės pasaulis turi vieną ilgiausių taikų be rimtesnių susirėmimų. Kai neliks tos baimės galėsit džiaugtis tokiais vaizdais kaip Ukrainoje, žiūrėdami į savo sugriautus namus ir palydėdami šeimas atsiminimuose. Rodo ble kiaušinius... ateisim negalėsim, parodysim rusui. Tiek tas rusas neina pas mus, tiek mes pas jį nes yra ko bijot visiems. Pasaulis, ir pasaulinė taika yra aukščiau Ukrainos. Tegu tai būna pamoka visiems kurie eina su rusu, kinu ir kitais dalbajobais. Darykit biznį, traukit bapkes iš jų ir laukit kol jie padarys iš jūsų faršą. Tokia yra šiuolaikinė realybė.
mindaugas.vaitiekūnas 2024-03-01 19:15
Papasakosiu istoriją iš vaikystės Kieme nuolat nuo "storo" gaudavau į galvą. Jis buvo 2 metais už mane vyresnis ir tuo pačiu buvo storas. Dėl jo storumo kiti būdavo jį papyzdavoja. Storui reikėjo išlaikyti savo autoritetą, tai aš buvau puiki to priemonė - reikia duot Mindei į galvą Ir eilę metų jam gerai tai sekėsi. Problema su manim buvo ta, kad aš buvau auka. Gavęs į galvą priimdavau sprendimą pabėgt, nes jeigu priešinsiuos, tai storas dar daugiau įpyks ko pasekoje man dar daugiau skaudės. Tad tiesiog buvau auka. Kažkiek patogu, nes skauda ne tiek daug, kiek galėtų skaudėti. Nors galiausia visko buvo - ir fanarai, ir langetės... Jau būdamas kokių 15 metų išdrįsau storui vožt atgal į snukį. Storas keletui sekundžių sutriko - jam tai buvo kažkas naujo. Tada vėl bandė pult ir vėl gavo į akį. - Jeigu bus fanaras - tau bus pyzda, tarė jis ir nubėgo namo. Su baime laukiau jo sugrįžtant. Tik vėliau supratau, kad jo baimė sugrįžti buvo gerokai didesnė negu mano. Daugiau niekada storas prieš mane nebepakėlė rankos. Žiūrint iš mano perspektyvos, tai galėjau padaryti gerokai anksčiau, bet visada buvau sukaustytas baimės (turbūt nemažai iš jūsų žinot/prisimenat tą jausmą). Storas buvo bailys, tiesiog susiradęs tinkamą auką, kuri jam atgal neįgelia. O kai sykį gavo į galvą pats, tada pas jį įsijungė tas apsauginis mechanizmas - neeskaluoti situacijos, nes skaudės dar daugiau. Esu įsitikinęs, kad su putka situacija ta pati kaip su storu. Jis drąsus duoti įsakymus kaip ir ką reikia daryti, nes jam nuo to neskauda. Bet iš tiesų jis yra supistas bailys. Prisiminkim tą situaciją su kažkokiu ten paradu, kai kažkur ten kokia tais bombioškė sprogo - kaip jis peršiko išgirdęs tą sprogimą. Reakcija buvo emocinė, o ne sąmoningas-profesionalus veiksmas. Zelenskis yra drąsus vyras, nebijantis atvykti prie fronto linijos. Tas pats Prigožinas buvo drąsus vyras, dalyvaujantis kare ir rizikuojantis savo gyvybe. Bet putka yra supistas myžnius ir atsikandęs skausmo elgsis taip kaip elgdavausi aš iki to momento kol neišsiugdžiau drąsos. Skirtumas tik tas, kad šitas tos drąsos jau nebeišsiugdys - tiesiog amžius nebe tas! Jis gali rėkt, jis gali grasint, jis gali duot žiaurius įsakymus, bet kai tik pajaus asmeninę grėsmę jis padarys viską, kad išvengtų to skausmo. Jo baimė, jo genetinis kodas kalbės už jį patį - atsitrauk nuo problemos ir pasirūpink savo saugumu! P.S. tai yra tai kuo aš tikiu, nors tai nebūtinai gali būti tiesa. Galbūt kokie psichologai išanalizavę jo asmenybę galėtų situaciją įvertinti profesionaliau. Bet mano akimis žiūrint - žinutė jam turi būti nusiųsta paprasta: mes nekovosim su RU armija, mes nežudysim RU žmonių - mes tiesiog sunaikinsime tave!
mindaugas.vaitiekūnas 2024-03-01 19:55
Pilnai* (didžiąją dalį) jos sunaikintų ne tiesiogniai sprogimai, o pasklidusi radiacija ir galiausiai tiesiog dulkės, kurios padengtų visą dangų ir išbūtų ten ne vienerius metus, ko pasekoje žemės paviršiaus nebepasiektų saulės spinduliai. O viso to pasekoje žūtų augalija, iš paskos ir gyvunija - nebūtų ką valgyti. Žinoma kai kurios augalų ir gyvūnų rušys išgyventų - kas nors su mažais poreikiais. Tuo tarpu žmonėms tai būtų gana skausmingas periodas. Pirmiausiai masinės migracijos tolyn nuo radioaktyvių zonų. Paskui prasidėtų kova už maistą. Žodžiu bet kokiai civilizacijai galas. Tam tikros planetos vietos, pvz. Australija (su sąlyga, kad čia neskristų branduolinės bombos), tam tikra prasme būtų saugiausia vieta. Bet maisto stygius kamuotų visus regionus - galiausiai ir čia prasidėtų kova už asmeninę egzistenciją - visiškas mums pažįstamo civilizuoto pasaulio žlugimas. Nekalbu apie pačios žmonijos pabaigą - kalbu apie mums pažįstamos civilizacijos pabaigą. Bet mums, europiečiams, šiuo atveju būtų labai riesta. Kelionė į Australiją, kur tavęs niekas nelaukia, būtų gana sudėtinga. O iš Europos būtų privaloma evakuotis, ir evakuotis reikėtų greitai, nes radiacija pribaigtų mus greičiau nei maisto trūkumas. Radioktyvus lietus užterštų vandenis bei gruntą. Na nebent turi bunkerį giliai po žeme, su didelėm maisto atsargom, energijos šaltiniais ir galimybę pasigaminti oro (deguonies). Bet kaip kažkada vienas bičas sakė, reik tikėtis, kad tie žmonės, kurie po tokio karo pakiltų iš po pelenų, nebesukurtų jau tokios idiotiškos civilizacijos Tad bet kokiu atveju vieną dieną viskas bus gerai - nėra ko bijoti