[ŽT] „Jie neturi nieko įtarti.“ Į Ukrainą ateis dar viena kariuomenė. Kas nutiko  ()

Skelbiama apie karių dislokavimą Ukrainoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-02 [ŽT] „Jie neturi nieko įtarti.“ Į Ukrainą ateis dar viena kariuomenė. Kas nutiko  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kanada yra pasirengusi siųsti savo karius į Ukrainą dalyvauti Ukrainos karių mokymuose toli nuo fronto linijos. Šalis gali siųsti savo kariuomenę į Ukrainą, bet ne dalyvauti karo veiksmuose.

Tai pareiškė šalies Gynybos ministerijos vadovas Billas Blairas, praneša „Toronto Star“.

Pasak jo, Kanados kariai gali būti dislokuoti toli nuo fronto linijos, kad Rusijos Federacija negalėtų jų įtarti tiesioginiu dalyvavimu karo veiksmuose. Jie galėtų dalyvauti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų dalinių mokymuose.

„Nenorėčiau dislokuoti Kanados ginkluotųjų pajėgų personalo netoli kovos veiksmų teatro, kur galėtų atrodyti, kad mes prisiimame kokį nors kovinio vaidmens komponentą, – sakė ministras.

 

Dialog.ua atkreipia dėmesį, kad vos prieš kelias dienas Billas Blairas pasisakė prieš Kanados karinio personalo siuntimą į Ukrainą. Jis sakė, kad Kanada ir toliau teiks pagalbą Ukrainos kariuomenei, tačiau neketina dislokuoti savo dalinių Ukrainos teritorijoje.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(112)
(17)
(95)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: