„100 raketų. Itin slapta operacija.“ Vakarai šokiruoti. Ką padarė Vokietija

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2024-03-05 00:03
Jie visi imasi atsargumo priemonių, nes žino kad sekantis karo etapas - atakos Rusijos teritorijoje; Akivaizdu, kad Rusija nežlugo ir Ukrainos mąsto karą gali tęsti amžinai; Nebereikalo paskutiniu metu tiek Lenkija, tiek Baltijos šalys ale reaguodamos į Rusijos agresiją užsipirkinėja ginkluotę ir apie tai skelbia - kad atbaidyti; Prancūzijos prezidentas paskelbė apie galimą karių dalyvavimą ir t.t. Putinas irgi paskelbė jog branduolinės pajėgos jau yra pilnoje parengtyje; Artėja naujas karo etapas.
donatasv 2024-03-05 08:19
Kaip tu įsivaizduoji karo perkėlimą į ruso teritoriją? Prie pabaltijo šalių nėra technikos, Ukrainos teritorija ne ruso žemė. Baltijos šalys ir visos kitos es šalys skelbia apie naujus pirkimus nuo karo pradžios, atidavė senienas Ukrainai, apsivalė sandėlius ir užsiperka naujos technikos. O makaronas su putinu pademonstravo kiaušinius? Greičiau visa tai yra surišta su vokiškomis raketomis taurus. Ukrainos kariams neduoda jų programuot, tai daro vokietijos kariai. Vokietis totaliai ragais į sieną neduosiu ir viskas. Tai makaronas parodė lyderystę. Nes vokietis ne pirmą kartą bijosi žengti pirmą žingsnį.
immortallt 2024-03-05 09:12
Gali tęsti amžinai? Tai sakai sovietinės ir II pasaulinio karo technikos rezervai neriboti? Nes "pagaminta" technika didžiąja dalimi yra tik atgaivinta technika. Atgaivintos technikos aruodai baigsis, kuo tada kovos? Gyva mėsa ilgai nepakovos.
vanduo4 2024-03-05 12:13
Galiu lažintis jog ruošiamasi puolimui Rusijoje.
vanduo4 2024-03-05 12:18
Sovietinė technika fronte neveiksminga. Dirba dronai, gyvoji jėga ir artilerija, kurią gali tempti kinietiškos ale civinės mašinukės. Rusai fronte netgi naudoja visiškai nešarvuotas mašinas transportavimui, kadangi tie šarvai nieko nesaugo - jeigu dronas pataikys, šarvas kaip ir nesvarbus. Kiekybė svarbi ir rusai dėka jos laimi; - Beje, visi linkę situaciją vertinti naudojant pasenusią statistiką atmesdami gebėjimą prisitaikyti ir pakeisti tą statistiką; a) Rusija teoriškai jau seniai turėjo bankrutuoti, bet vakarai jau viešai pripažino jog Rusija pilnai sugeba finansuoti karą iš juodosios rinkos pajamų; b) naują karinę techniką prarado masiškai, bet puikiausiai ją pakeičiai renovuota sovietine, Š.Korėjos ir Kinijos parama; c) gyvosios jėgos praradimai turėtų sukelti darbo jėgos trūkumus Rusijoje, bet va atsirado samdiniai netgi iš šimtamilijoninės Indijos ir Afrikos, neskaitant darbo jėgos imigracijos į Rusiją; d) technikos praradimus kompensuoja vis galingesni dronai, kurių Ukraina sunaikina šimtais per dieną; e) Rusijos karinė pramonė juda link pilno apsirūpinimo be pagalbos iš išorės, būtent todėl viskas ir juda link karo Rusijos teritorijoje;
Hmz 2024-03-05 15:02
Pats sau prieštarauji IMHO.
donatasv 2024-03-05 15:48
Britų ir Prancūzijos bombos yra programuojamos vietoje, Ukrainoje. Rusui nesmogė. Nu bent jau ruskelis netriedė. Jei ir bus kam smogta tai kerčės tiltui bet krymas ne ruskio teritorija. Na bent jau mano tokia nuomonė. Putinas baugina vokietį.
vanduo4 2024-03-06 19:30
Kur prieštarauju? Kad netinkamą techniką keičia netinkama? Nesupratai esmės - brangūs tankai neapsaugoti nuo dronų, tuo ji neefektyvi, būtent todėl ją lengva pakeisti sovietiniu laužu - daro tą patį ir pigiai, kol dronas sunaikina. Dabartiniai tankai kare tėra tik savaeigė artilerija ant ratų. Kame priešataravimas? ?