[ŽT] „Tai sužinojau iš savo šaltinių.“ Dar viena kariuomenė. Gordonas skelbia, kas ateis į karą (Video)  ()

Garsaus žurnalisto atsakymas buvo aiškus ir įtikinamas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalistas Vasilijus Golovanovas paklausė Dmitrijaus Gordono, ar, jo manymu, E. Macronas neapgalvotai kalbėjo apie NATO karių įvedimą į Ukrainos teritoriją ir ar tai tikrai gali atsitikti. Garsaus žurnalisto atsakymas buvo aiškus ir įtikinamas, nes jis rėmėsi savo šaltiniais Vakaruose.

Dmitrijaus Gordono nuomonę galima rasti „YouTube“ kanale.

[Pasaulinė premjera!] EU+kuponai. Aukščiausios klasės lazeriniai DLP vaizdo projektoriai (Video, „JMGO N1 Ultra 4K“, „JMGO N1 Pro 1080P“, „JMGO N1 1080P“)
5405

Pasaulinės premjeros pasiūlymai

Specialūs kuponai

Galioja tik iki 2024-03-11!

Iš EU - saugus ir greitas pristatymas

2 metų garantijos

Net trys modeliai skirtingiems poreikiams

Išsamiau

„Pasakysiu taip, nes tai sužinojau iš savo šaltinių: jei reikės, NATO kariai įžengs į Ukrainą. Dar kartą pakartosiu: prireikus, NATO kariai įžengs į Ukrainą. Apie tai žino ir NATO šalys, ir Ukraina, ir Rusija“, – užtikrintai pareiškė ukrainiečių tinklaraštininkas.

Dmitrijus Gordonas paaiškino, kokiomis sąlygomis NATO kariai gali patekti į Ukrainos teritoriją: „Vienas klausimas, kas yra prireikus? Pasakysiu, kaip aš tai suprantu, remdamasis ilgais pokalbiais su įvairiais protingais žmonėmis. Jei Vakarai matys, neduok Dieve, kad Ukraina pradeda prarasti teritoriją dėl kvailos Vakarų politikos dėl ginklų tiekimo ir dėl mobilizacijos problemų Ukrainoje, jei Vakarai tai pamatys, į Ukrainą įžengs Vakarų kariuomenė.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(164)
(13)
(151)

Komentarai ()

Susijusios žymos: