„Rusų pasipriešinimo lygis lygus nuliui. Teks apšaudyti Maskvą.“ Kas nutiko  (2)

Istorikas atskleidė, kas gali įvykti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos ir JAV istorikas, tyrėjas ir V. Putino režimo kritikas Jurijus Felštinskis pareiškė, kad NATO karių įvedimas viena ar kita forma į Ukrainos teritoriją yra faktinis Aljanso įsitraukimas į karą su Rusijos Federacija. Būtent dėl šios priežasties šis etapas Ukrainai yra šiek tiek toliau nei sąjungininkų aprūpinimas puolamąja ginkluote.

Jei Ukrainos kariuomenei nepavyks pakreipti karo eigos savo naudai net ir turint naujus, galingesnius ginklus, NATO neabejotinai turės įsitraukti į karą. „Nežinia, ar jie pirmiau įžengs į Ukrainą, ar į Baltarusiją. Bet aš pradėčiau nuo Baltarusijos dėl labai daug priežasčių“, – sakė ekspertas.

[Pasaulinė premjera!] Iš EU+kuponai+dovanos. Ypatingai galingos graviravimo staklės, kurios tiesiog daužo konkurentus (Video, „Mecpow X5“, „Mecpow X5 Pro“)
3624 1

Pasaulinė premjera!

Specialūs kuponai

Dovanos

Galioja iki 2024-03-31

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

„Mecpow X5“ ir „Mecpow X5 Pro“ modeliai, įvairūs rinkiniai

Išsamiau

Be to, Felštinskis įvertino protestų judėjimą Rusijos viduje. Vienintelis būdas pažadinti Rusiją – pradėti apšaudyti Maskvą. „Nepasitikėčiau Rusijos vidaus jėgomis, nes jų nėra. Nulis. Rusų pasipriešinimo lygis lygus nuliui. Teks apšaudyti Maskvą“, – sakė istorikas.

 

Kol maskviečiai nejaučia karo, tol Rusijoje niekas nejudės, įsitikinęs analitikas, todėl protingiausias sprendimas (iš sąjungininkų pusės) – suteikti Ukrainai reikalingų ginklų.

„Vėlgi, tai buvo galima padaryti prieš dvejus metus. Galbūt dabar tai neįmanoma, bet galbūt tai paspartins Putino režimo žlugimą“, - pridūrė J. Felštinskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(307)
(12)
(295)

Komentarai (2)