[ŽT] „Jie žino, kad jų laikas baigiasi.“ Atskleista, dėl ko aukojama rusų aviacija  ()

Karo ekspertas atskleidė, dėl kokių priežasčių rusai aukoja savo lėktuvus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainiečių karo ekspertas Serhijus Kuzanas atkreipė dėmesį į rusų veiksmus, kurie jiems visą laiką suteikia pranašumą palei pagrindinę fronto liniją. Jo manymu, pakeisti vykstančio konflikto vaizdą pavyks dėl naikintuvų F-16 ir jų turimų savybių, praneša „Wirtualna Polska“.

Serhijus Kuzanas užsiminė apie neseniai pasirodžiusias žinias, kad ukrainiečiai numušė net 13 rusų lėktuvų. Dėl to pastebimai sumažėjo priešo dalinių skrydžių virš Ukrainos teritorijos, o būtent naikintuvų-bombonešių Su-34 ir KAB (koreguotų aviacinių bombų, kurios gali sverti iki 1 500 kg) naudojimas labai apsunkina besiginančios ukrainiečių kariuomenės veiklą.

Pasak Ukrainos eksperto, rusai praras šį pranašumą tą akimirką, kai Ukraina gaus sąjungininkų pažadėtus F-16 naikintuvus su tolimojo nuotolio raketomis. 

 

„Jie, žinoma, bandys mus suklaidinti, bandys mus pulti kaip nors nepastebimai. Jie puikiai supranta, kad jų laikas baigiasi, kad Su-34 ir valdomos aviacinės bombos yra pagrindinis jų pranašumas prieš mūsų gynybos pajėgas visoje fronto linijoje. Todėl jie naudosis šiuo pranašumu tol, kol jiems leis aplinkybės“, – sakė Serhijus Kuzanas, kurį cituoja agentūra „Unian“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(192)
(10)
(182)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: