Išvežė į Baltarusiją ir dingo. Indijos turistai Rusijoje pateko į didelius nemalonumus (Video)  ()

Rusijos Federacija turistus iš Indijos verčia kovoti su Ukraina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija apgaudinėja užsieniečius, duodama jiems pasirašyti dokumentus rusų kalba.

Apie tai socialiniame tinkle „X“ pasakojo Indijos žurnalistė Uma Sudhir, skelbia Censor.NET.

Ji paskelbė vaizdo įrašą, kuriame 23 metų vyras iš Indijos Pandžabo provincijos prašo padėti jam ir 7 jo bendražygiams grįžti į Indiją.

Žurnalistė praneša, kad indai į Rusiją atvyko kaip turistai, kad ten pasitiktų 2024-uosius. Kelionių agentas pasiūlė jiems nuvykti į Baltarusiją. Turistai sutiko, bet čia prasidėjo problemos.

„Mes nežinojome, kad mums reikia vizos. Kai atvykome į Baltarusiją, agentas paprašė mūsų daugiau pinigų, o paskui dingo“, – pasakojo indai, sakydami, kad tuomet jie buvo perduoti Rusijos saugumo pajėgoms, kurios davė pasirašyti kažkokius dokumentus rusų kalba.

 

Indai nesuprato, kas tuose dokumentuose parašyta, bet buvo priversti juos pasirašyti.

Kai jie pagaliau suprato, kad įstojo į Rusijos ginkluotųjų pajėgų gretas ir bandė to atsisakyti, jiems buvo paaiškinta, kad alternatyva būtų įkalinimas 10 metų.

„Dabar esame priversti kovoti kare prieš Ukrainą“, – skundėsi apgauti turistai, pažymėdami, kad jų kariniai mokymai truko tik 15 dienų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(14)
(-2)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: