„Pasaulio tvarkos transformacijos procesas paleistas.“ Jie nesustos. Ką skelbia Rusijos generolas  ()

Rusijos generolas perspėja pasaulį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Negalima atmesti „konflikto“ Ukrainoje peraugimo į plataus masto karą Europoje galimybės, o tikimybė, kad Rusija bus įtraukta į naujus karinius konfliktus, didėja, rašo Rusijos ginkluotųjų pajėgų Generalinio štabo akademijos viršininkas generolas pulkininkas Vladimiras Zarudnickis straipsnyje žurnalui „Vojennaja mysl“ (rus. „Военная мысль“), praneša Haqqin.az.

Jo nuomone, karas Ukrainoje nesibaigs krizine Rusijos ir Vakarų šalių konfrontacija, nes „paleistas esamos pasaulio tvarkos transformacijos procesas susijęs su prieštaravimų, kurių sprendimas iš esmės visada veda prie karinės jėgos panaudojimo, augimu“. Dabar, anot jo, sunku prognozuoti tolesnę įvykių raidą.

[Vokietija+kuponas] Mažiausia kaina istorijoje! Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų (Video, „Swiitol C18 Pro“)
5741 3

Šių metų modelis už mažiausią kainą iki šiol

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Neatmetama konflikto Ukrainoje eskalavimo galimybė – nuo karinei konfrontacijai su Rusija naudojamų „įgaliotųjų pajėgų“ dalyvių išplėtimo iki plataus masto karo Europoje“, – rašo Zarudnickis.

„Pagrindinis karinių grėsmių mūsų valstybei šaltinis yra antirusiška Jungtinių Valstijų ir jų sąjungininkų politika, kurie vykdo naujo tipo hibridinį karą, siekdami visais įmanomais būdais susilpninti Rusiją, apriboti jos suverenumą ir sunaikinti jos teritorinį vientisumą“, – generolą citavo „Reuters“, kuri taip pat atkreipė dėmesį į tai, kad aukštas Rusijos kariuomenės pareigūnas įspėjo apie konflikto Ukrainoje peraugimo į plataus masto karą Europoje grėsmę.

 

Agentūra pažymėjo, kad Zarudnickio komentarai pasirodė tuo metu, kai Vakarai po nepavykusio kontrpuolimo stengiasi padėti Ukrainai ginklais ir pinigais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(40)
(-22)

Komentarai ()