[ŽT] Per Velykas. „Ukraina jau ruošėsi branduoliniam smūgiui“  (1)

Pasak buvusio Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo pirmininko Vladyslavo Selezniovo, artimiausia jo aplinka buvo informuota apie galimą branduolinį smūgį per 2022 metų Velykas. Signalai ateidavo skirtingais kanalais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo pirmininkas Vladyslavas Selezniovas sakė, kad Ukrainos kariuomenė jau ruošiasi Rusijos branduoliniam smūgiui. Apie tai jis pranešė komentare leidiniui TSN.

Selezniovas priminė, kad per 2022 metų Velykas Ukrainos kariai buvo ruošiami galimam branduoliniam smūgiui Javorivo poligone Lvivo srityje.

[Vokietija] Fantastiškai geros kainos 4in1 suvirinimo aparatas. Tinka ir profesionalams. Paskutiniai vienetai
11935 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos, itin retas atvejis

Greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Ypatingai kokybiškas ir funkcionalus įrankis

Išsamiau

„Apie tai buvo informuota mano artimiausia aplinka, aš tuo metu buvau Javorivo poligone, – aiškino buvęs karininkas ir karo ekspertas. – Tokie signalai atėjo įvairiais kanalais.“

Selezniovas mano, kad tuo metu branduolinio eskalavimo pavyko išvengti užkulisinės diplomatijos dėka: Kremliaus vadovui Vladimirui Putinui buvo pranešta apie galimas tokio žingsnio pasekmes Rusijos Federacijai.

 

Jis pridūrė, kad nuo to laiko kažkas galėjo pasikeisti, o Kremliaus vadovas gali „jausti savo nepažeidžiamumą ir pasirengimą įgyvendinti tokį planą“. Todėl toks scenarijus neturėtų būti atmestas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(68)
(29)
(39)

Komentarai (1)