Klausimas kyla jau nebe „ar“, o „kaip“. Didžiulis lūžis kare. Į Ukrainą atvyksta CRV7

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2024-03-08 20:45
Kvepia desperacija. Jau netgi Putina pradeda vadinti "karo genijumi". Nejaugi Putinas vienui vienas sustabdė NATO karo mašiną? Ką jau kalbėti apie Kinus?
Andraika 2024-03-09 07:59
Jo, didysis strategas xuilo ir NATO plėtrą sustabdė, ir akonomiką iki padangių užkėlė, neseniai vapėjo, kad mėsos gamyba labai up ir kad Belgija atsirado su driskių pagelba. Čia jau toks genijus, kad reiktų lygint ne su hitleriu, o su kokiu gurbanguly (nepamenu toliau ten tos raidžių mišrainės). O kur, beje, dingęs paršas kadyrovas?..
vanduo4 2024-03-09 15:11
Čia ne aš sugalvojau. Technologijos.lt Putiną pavadino karo genijumi, nes jo Imperija nežlugo. O Ukrainos karas, Rusijoms apimtims nėra labai didelis, tai ir demonstruoja pereidami į puolimą; Klausimas tik kaip toli puls ir koks galutinis sprendimas? Darau prielaidą, kad čia vyksta NATO fizinių galimybių žvalgyba, naujų karo technologijų ir strategijų įsisavinimas.
Andraika 2024-03-09 23:54
Kur kada pavadino genijumi? Prasprūdo.
vanduo4 2024-03-11 20:56
Tiksliai nepasakysiu, bet buvo straipsnis apie Rusijos žlugimą ir ji nežlugo; - MTPC atstovai lygtais komentavo kažkurio atstovo pasisakymą ir ten Putinas buvo pavadintas "Karo genijumi". - Šiaip tai nežinau ar čia tokia taktika ir propaganda, bet vakarai pradeda šikti į kelnes su savo amunicijos trūkumais, JAV išėjimu iš NATO, paramos nutraukimu, o dar Ukraina po truputį pralaimi visame fronte. Tad net nežinau kaip visa tai vertinti. - O dabar matome jog rusai puola su golfo mašinėlėmis, nes šarvuočiai baigėsi. ???!!!! P.s. kažkadais, pasauliui pradėjus įsisavinti branduolines technologijas, SSSR atvirai svarstė apie branduolinio traukinio, laivų ir kt. kūrimą. JAV buvo užleidusi reklamą su branduoliniu dulkių siurbliu kai šeimininkės nenuilstamai galės siurbliuoti. Toks JAV jumoras. Gal tas "genijus" irgi buvo iš komedijos skyrelio?