Galinga žinia. „Garsiai niekas to nesako.“ Kuo smogia Ukraina

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2024-03-09 12:22
Jei taip padarė 'Pirmiausia surinko pinigus, nupirko reikiamus kiekius. Gali būti, kad visa tai vyko ne iš karto, o atskiromis dalimis. Tik po to paskelbė apie pačią iniciatyvą, kad rusai neturėtų galimybės įsivelti į žaidimą ir per antrą ar trečią perdavimą perpirkti prekes, siūlydami gerokai didesnę kainą' - tai mldc. Jei dabar po visų kalbų - ta amunicija vis tiek neateis, nes Rusija sutrukde - tai eina nx, kaip tokios kalbos trukdo Ukrainai.
vanduo4 2024-03-09 12:44
Tiesiog įdomu, Ukrainai sviedinius perka iš viso Pasaulio, bet va Rusija su savo agentais nesugeba surasti tuos, kurie jiems parduotų sviedinių? Tuo labiau perkama iš neturtingų šalių, kurioms bapkės ypač svarbios.
Kyborg 2024-03-09 23:52
Čia manau sužaidžia tai, kad rusai naudoja 152 mm sviedinius, ukrainiečiai naudoja tiek 152 mm tiek 155 mm. Tad galimybės ukrainiečiams gaut sviedinių didesnės. O ir vakarai geriau žino kokiais kiekiais kam tiekė savo standarto sviedinius. O 152 mm sviedinių didesniais kiekiais teturi kelios šalys,kurių dauguma buvusios Varšuvos pakto narės dabar priklausiančios NATO. Visos kitos šalys naudojančios/turinčios tokius sviedinius, juos yra gavę kaip labdarą iš rusijos/sovietų sajungos ir nedideliais kiekiais. Net Irano pagrindinis standartas 155 mm. rusams praktiškai Kinija su Šiaurės Korėja telieka.