[ŽT] „Putinas kontroliuoja saugumo pajėgas ir kariuomenę. Baltarusija prarado suverenitetą“  ()

Pasak Ukrainos lyderio, Maskvos kontrolės Minske įrodymas yra Rusijos pajėgų puolimas iš Baltarusijos teritorijos prieš Ukrainą 2022 metų vasarį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Baltarusijos Respublika prarado suverenitetą ir yra kontroliuojama Rusijos Federacijos. Apie tai kovo 8 dieną duodamas interviu Italijos televizijos kanalui „Rai1“ sakė Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis.

Zelenskis išreiškė įsitikinimą, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas nėra suinteresuotas atskirų Ukrainos gyvenviečių okupacija. Pasak šalies vadovo, Rusijos vadovas nori kontroliuoti visą Ukrainos teritoriją.

[Vokietija+Kuponas] Net 22 vnt. ir fantastiškos kainos turistiniai virtuvės reikmenys - ribotas kiekis („TOMSHOO“)
5467 1

Nuostabiai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos, greitas ir saugus pristatymas

Labai gausus rinkinys, puiki kokybė

Išsamiau

„Ir jis tokius dalykus daro arba ginklo jėga, arba politiškai. Tai, ką jis padarė Baltarusijoje, kol kas yra be aukų ir be kraujo“, – sakė prezidentas.

Zelenskio teigimu, dabar Putinas visiškai kontroliuoja Baltarusijos valdžios bloką ir kariuomenę. Jis pabrėžė, kad to įrodymas – Rusijos ginkluotųjų pajėgų puolimas iš Baltarusijos teritorijos prieš Ukrainą 2022 metų vasario 24 dieną.

 

„Tai yra, tai yra diplomatinė nepriklausomos šalies okupacija ir Baltarusijos suvereniteto praradimas“, – apibendrino Ukrainos vadovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(2)
(10)

Komentarai ()