Ant naujo konflikto slenksčio. Pasaulio laukia nauja katastrofa  ()

Pasaulyje gali kilti naujas konfliktas, rašo „Bloomberg“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasaulis yra ant naujo konflikto slenksčio. Laukia nauja katastrofa.

Apie tai rašo „Bloomberg“.

Filipinų gynybos ministerija įsakė kariuomenei įgyvendinti naują šalies teritorijos ir ekonominių interesų apsaugos strategiją. To priežastis buvo susidūrimas su Kinijos laivais ginčijamoje Pietų Kinijos jūroje. Tai pareiškė Filipinų gynybos ministras Gilberto Teodoro.

[Vokietija!] Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje! „Jei jums reikia gero garso už mažiausią kainą, ši garso sistema yra būtent tai“ (Video, „Redmi TV Soundbar“)
7519 2

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikūs pirkėjų ir apžvalgininkų vertinimai

Išsamiau

„Mes geriname savo gebėjimą apsaugoti ir išsaugoti visą savo teritoriją ir išskirtinę ekonominę zoną, siekdami užtikrinti, kad mūsų žmonės ir visos būsimos filipiniečių kartos galėtų laisvai mėgautis gamtos ištekliais, kurie teisėtai priklauso mums“, – sakoma pareiškime.

Anksčiau šią savaitę keturi Filipinų kariškiai buvo sužeisti po to, kai du Kinijos pakrančių apsaugos laivai panaudojo vandens patrankas prieš Filipinų laivą. Filipinų ir Kinijos laivai susidūrė, kai Kinijos laivai atliko „pavojingus blokavimo manevrus“, pranešė Filipinų gynybos ministerija.

 

Leidinys priminė, kad šią strategiją „priėmė Marcoso (Ferdinandas Marcosas yra Filipinų prezidentas – red.) administracija dėl visos vyriausybės požiūrio į jūros ginčo su Kinija sprendimą“.

Priminsime, kad Kinija paskelbė apie draugystės su Rusija stiprinimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(4)
(12)

Komentarai ()