[ŽT] „Nedrįskite. Tai raudonoji linija.“ Viskas. JAV skelbia ultimatumą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Treisonas 2024-03-11 13:56
Na čia geras. Terorista įsiveržia į Izraelį, su neva laisvės kova, kaip pasekoje žudo ir deginą kūdikius, šaudo vyrus, pjausto beginklius niekuo dėtis žmonęs, virš 1000 žmonių išžudė, gavo iš rimtos armijos galingą atsaką, tai bailiai puolė slėptis tarp civilių, pasaulis neva pasmerkė žudynes, su tokiu trypčiojimu, teroristai subėgo į paskutinį miestą, slepiasi, kaip žiurkės, chalatiniai "vyrai" tiek ir temokėjo, žudyti vaikus ir moteris, taip išeiną leisti jiems ten toliau plisti, atsitraukti ir ateityje finansuojamiems irano sukurstyti jaunimą ateities skerdynėms, o dabar puikus metas bus.
mindaugas.vaitiekūnas 2024-03-12 07:16
Lietuvis, kovojantis Ukrainoje, pamenu irgi pasakojo, kad atvykę į tašką ieško vietos kur apsistoti. Tai pirmiausia žinoma didelės patalpos, tokios kaip mokyklos, darželiai. Tai kaip suprantu čia normali praktika ieškoti priedangos civilinėje zonoje. O toliau tik tai teatras kas didesnę auką suvaidins pasauliui
Pumper 2024-03-12 08:01
Skirtumas tik tas, kad ukrainiečiai nesislepia pilnose mokyklose pamokų metu.
empti 2024-03-12 08:40
Pratęsiu tamstos tiradą...o tuomet Izraelis atsako įsiverždamas į Gazą, subomborduodamas šimtus civilių pastatų, nužudydamas virš 30 tūkstančių moterų ir vaikų, visiems liepdamas bėgti į pietinę gazos dalį (Rafą), tuos, kurie nebėga, nušaudamas, kaip nepaklususius "teisėtam" reikalavimui. O dabar ketinantis subomborduoti...suvarytus į kampą civilius. Tūkstantis žydų vs 30 tūkstančių palestiniečių lavonų. Kiek dar lavonų reikia, kad Izraelis apsiramintų? Milijono? Ar tik ne dėl tokių veiksmų Palestinoje ir netrūksta tų hamasikų? Kaip manote, kiek jų Izraelis "pagamino" per šią savo baudimo akciją? manau sočiai.
kionig 2024-03-12 09:20
Labai neturiu laiko šitam analfabetizmui, bet tamysta mažiau žiūrėkite švelnių ir pūkuotų žydukų propagandos, nes BiBi labai labai reikia valdžios.. Kas gi nenori būti valdžioje visuomet? O šiaip tai šitą zionistinį šlamštą ir propagandą gali palikti BiBi cirkui, kurie mėgsta tokias nesąmones. Kadangi amerikonų senatoriai nupirkti AIPAC'o tai ten beprotybė tęsiasi pas švelnius ir pūkuotus žydukus, kuriu "morali" armija šaudo į beginklius civilius tuo pačiu metu priversdami badauti.. Va čia tai "rimta" armija. Anot tamstos reikėtų sakyti, valio genocidui! Jų kažkoks mistinis dievas mistinėje knygutėje jiems tą leidžia ir netgi ŽADA rojų už žmonių žudymą, prievartavimą, deginimą ir pnš!
HardAxe 2024-03-12 09:49
šitoj situacijoj sudėtingiausia vieta, kad nesinori nei vieno palaikyt... O didesnis nusistatymas prieš kažkurią pusę automatiškai tampa kitos palaikymu.
bahuriux 2024-03-12 11:39
Hamas buvo išrinkta į valdžią, ar užgrobė ginklu? Pirmu atveju atsakingi ir civiliai, tegu dabar turi pasekmes, antru tegu evakuojasi ir leidžia sunaikinti teroristus. Kaimyninės musulmoniškos šalys gali susirinkti tuos civilius, pamaitint ir suteikt pagalbą, paskui jie galės gryžti namo, kas sugriauta atstatys už terorizmą remiančių šalių pinigus tokių kaip Iranas pvz.. Musulmonų dievas irgi nėra viršesnis už žydų, todėl jiems irgi niekas nedavė teisės eiti į Izraelį ir pjauti civilius, bei deginti kūdikius, sprogdino civilių namus tuos kuriuose slėpėsi hamasikai. Sprogdino todėl kad išvalyti Gazą nuo teroristų, kodėl juos reikia išvalyti parašiau pradžioj.
vanduo4 2024-03-12 11:39
: kai Palestiniečiai susidurs su išnykimu kaip žydai, vikingai, dinozaurai ir pan., tikėtina jog atsiras poreikis kurti savo valstybę ir ją ginti nuo betkokių teroristų. - JAV čia atlieka gero policininko vaidmenį, nes JAV yra žydų sukurta valstybė. Ir jie nenori nušluoti Palestinos kad nebūtų kaltinimo genocidu. Todėl vakarų krantas nyksta iš lėto, liks tik GAZA, JEIGU Palestiniečiai neateis į protą.
donatasv 2024-03-12 12:44
Viskas būtų gerai su tavo pasakymu jeigu ne žydelio vykdoma segregacija. Kur žydelis galima sakyt išrūšiuoja žmones jeigu tu žydelis viskas ok, jei palestinietis dink kur nori nuo žemės paviršiaus. Tavo žemė mano žemė ir tu negali pasakyt nieko prieš nes pas mane daugiau ginklų. Pats žydelis žinojo, buvo informuotas, kad bus ataka. Kaip tau atrodo kodėl leido jei įvykti? Kitas reikalas jei palestinietis nusileis žydelis užlips ant galvos, jei žydelis nusileis tereiks nubrėšt teritorijas ir bandyt išlaikyt taiką. Bet žydeliui tai netinka, geriau kurstyti nesantaiką ir valyt teritoriją.
bahuriux 2024-03-12 14:05
Pezalai, jei žydelis nusileis juos paskers visus iki paskutinio įskaitant kūdikius ir tai darys su pasidižiavimu dievo vardu. Vat ir reikėjo Palestinai sutikti su tarptautautiniu sprendimu su kuriuo sutiko beveik visas pasaulis ir taikiai sugyventi, žydai nebūtu kiše nosies į kaimynines teritorijas, o ne pulti kariaut, nes kiek musulmonai kartų kariavo tiek patys nukentėjo ir kiek tik dar bandys kariauti kiekvieną kartą dar daugiau dykumų neteks, reikia gi susimokėti už žalą kurią patys sukelia. Gaila išvis kad atidavė atgal teritorijas prie Sueco kanalo, na susitarė dėl taikos su Egiptu, tai Egiptas dabar bent jau nesirauna, tai kaip ir OK kad nenubaudė kaip turėtu. Iš kur tokios žinios kad Izrealis žinojo, kad teroristai puls? Oficialiai jie juk nesiskelbė ir slėpė savo operaciją iki paskutinės akimirkos. Kiek kartų žydai puolė ginklu pirmi kaimynines šalis? Kad paskui gavo malkų laukiniai tai čia ne tas pats patys prisiprašė kaip ir šį kartą. Tu net sugebi kaltinti Izraelį kad juos užpuolė nekalti, pūkuoti, mieli teroristai? Putinas irgi taip pat sakė, kad Lenkija kalta, kad juos užpuolė Hitleris. Išvis manau, kad turėtu atsirasti pasaulinė koalicija kaip jungtinės tautos tik netokia bedantė, o gerai ginkluota jungtinė armija ir duoti visų rūšių agresoriams taip į dantis, kad kiti diktatoriai net minčių neturėtu pulti kaimynus.
donatasv 2024-03-12 23:54
Nebus tokių jungtinių tautų, kad duotų agresoriams į dantis, bent jau demokratiškam pasaulyje. Esi nekaltas, kol kaltės neįrodė teismas. Čia galima ginčytis kuris blogesnis žydelis ar hamas. Tiesa bus visada kažkur per vidurį. Nėra čia nei juodo nei balto viskas pilka zona ir kiekvienas su savo nuoskaudomis. Bet tokie žudymai kaip dabar varo žydelis šito karo ir neapykantos nenutrauks. Priešingai užaugins dar daugiau žaizdų kurios atneš dar daugiau pasipriešinimo. Žydelį spaudžia ne dėl to, kad jis kaltas dėl karo, o dėl to, kad ne karu ieškotų sprendimo būdų. Tik karu žydeliui patogiau. Išnaikins kai tarakonus ir ramu...
empti 2024-03-13 09:02
oho kad riebiai čia reiškia už tūkstantįžydų lavonų per spalio 07 d. visiškai laisvai galima nužudyt 30 tūkstančių palestiniečių ir toliau juos išsijuosus skerst? gerai išmoktos WW2 pamokos kaip matau. tik šiandien koncentracijos stovykloje kali palestiniečiai, jos pavadinimas Gaza. Izraelis šiandien jau nebe vargšiukas nukentėjusysis, o kraugerys nusikaltėlis.
HardAxe 2024-03-13 10:14
o kada žydas buvo geras? Jie gi aukštesnė rasė, išrinktoji tauta. Hitleris ant jų šiaip užsisėdo?
immortallt 2024-03-13 10:31
Hitleriui reikėjo surasti kaltus, ką būtų lengva nekęsti ir suvienyti visus prieš. Nemanau, kad jam iš viso rūpėjo arijai ar žydai. Jam reikėjo masių palaikymo. Na kaip čia pasakius, palestiniečius terorizmo atakų bei genocido pagrindų išmokė žydai. Dėl rinkimų Gazos ruože... Situacija kiek komplikuotesnė. Pirma, kiek suprantu rinktis nebuvo iš ko, o Hamas vieninteliai organizuodavo kažkokį švietimą, sveikatos apsaugą ir kitas civilizacijos užuomazgas. Iš kitos pusės, jei būsi aktyviai prieš - viešai nužudys tavo šeimą, o po to ir tave. Kaip jau ne kartą sakiau, šio konflikto priežastis yra Izraelio įkūrimas, kuris apėmė ne visą teritoriją ir buvo grįstas religine segregacija. Būtų įkūrę vieną šalį, sudėję konstituciją dėl religijų lygybės ir religijos neįtraukimo į visuomeninį gyvenimą, užtikrinę teisėsaugos sistemą, kuri nediskriminuotų religijos pagrindu žmonių, būtų buvę nebent vidiniai konfliktai bei nebūtų vietos didelėms teroristinėms organizacijoms. O dabar kai turi visą populiaciją, kuri tiesiogiai ar per tėvus nukentėjo nuo žydų okupaicjos (prarado namus ar artimuosius) arba dabar gyvena realiai koncentracijos stovykloje (dar iki karo pradžios). Teisios pusės nė vienos nėra, bet tai nereiškia, kad žydai yra geresni. Tai kad hamas teroristai nužudė iki 1000 civilių, kam panašu leido pati dabartinė Izraelio valdžia įvykti (kažin kodėl, turbūt nesusiję su protestais prieš Bibi bandymą stiprinti valdžią savo rankose ir patapti autokratu), nepateisina subombardavimo ir nužudymo 30x daugiau civilių nei perkraustymo kiek ten, 2-3 milijonų populiacijos, dėl ko manau irgi nemažai žuvusių bus.