„Rinkimų pasakos. Putinas dabar žada paketą.“ Kas tai?  ()

„Iki rinkimų liko savaitė.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Rinkimų pasakos – jau praeitis“, – rašo rusų žurnalistas Andrejus Okun savo „Telegram“ kanale.

Putinas rusams gražaus ir sotaus gyvenimo jau nežada. Rinkimų pasakos – jau praeitis. Pamirštas „pragyvenimo lygis kaip Portugalijoje“ ir „kiekvienai šeimai po 100 kvadratinių metrų butą“. Viskas išmesta į istorijos paraštes. Meduolių nebereikia, juos keičia botagas.

Pastaruosius 20 metų Vladimiras Putinas stengėsi sukurti gerus lūkesčius rusams. Tuo metu jis pats vis dar tikėjo, kad kuria ypatingą valstybę, „suverenią demokratiją“, kaip sakė Surkovas 2005 m. Tikriausiai valdžia tikrai tikėjo, kad, valdant Putinui, gyvenimas pagerės. Tikėjimui tada dar buvo politinis įkarštis.

[Pasaulinė premjera!] EU+kuponai. Aukščiausios klasės lazeriniai DLP vaizdo projektoriai (Video, „JMGO N1 Ultra 4K“, „JMGO N1 Pro 1080P“, „JMGO N1 1080P“)
5416

Pasaulinės premjeros pasiūlymai

Specialūs kuponai

Galioja tik iki 2024-03-11!

Iš EU - saugus ir greitas pristatymas

2 metų garantijos

Net trys modeliai skirtingiems poreikiams

Išsamiau

Dabar nieko nebeliko. Skambius pažadus: „Rusija taps patraukliausia šalimi gyventi!“ ir „Rusija bus tarp penkių šalių, turinčių didžiausią BVP pasaulyje“ pakeitė ilgi ir varginantys senelio pranešimai. Putinas dabar žada „paketą“ – viską iš karto ir vienu prisėdimu. Jaučiamas jo gilų nenoras dar kartą eiti į žmones ir jiems ką nors žadėti.

Jo kalba Federalinėje Asamblėjoje buvo pavadinta istorine. Bet ar kas nors prisimena, ką tiksliai Putinas pažadėjo, be lengvatinės būsto paskolos pratęsimo? Atrodo, kad nieko daugiau ir nebuvo, nors prezidentas kalbėjo rekordiškas dvi valandas. Išdalijo ant popieriaus trilijonus rublių ir pasitraukė.

 

Iki rinkimų liko savaitė, pažadai baigėsi seniai. Iš tikrųjų Putinas neturi ką pasiūlyti rusams. Pirma, viskas jau buvo pažadėta, bet per 20 metų neįvykdyta. Antra, Rusijoje jau visi pavargę vienas nuo kito, todėl Putino pasakas apie Portugaliją ir didelį BVP galima pavadinti tik neseniai atsipalaidavusio kaimyno girta demagogija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(105)
(6)
(99)

Komentarai ()

Susijusios žymos: