„Jie namuose.“ Rusams panika. Įsiveržta į Rusiją. Kas vyksta (Video)  (1)

Belgorodo srityje vyksta mūšis pasienyje su Ukraina. Legionas „Rusijos laisvė“, Rusijos savanorių korpusas (RSK) ir Sibiro batalionas įsiveržė į Rusijos teritoriją.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-12 „Jie namuose.“ Rusams panika. Įsiveržta į Rusiją. Kas vyksta (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai „Telegram“ pranešė buvęs Valstybės Dūmos deputatas iš Novosibirsko srities Ilja Ponomarevas.

Jis teigė, kad padaliniai vykdo bendrą operaciją. Sienos atkarpa Belgorodo srityje, kaip pažymėjo jis, yra visiškai kontroliuojama išlaisvinimo pajėgų. Kursko srities Tiotkino gyvenvietėje šiuo metu vyksta susišaudymas.

RSK, legionas „Rusijos laisvė“ ir Sibiro batalionas patvirtino informaciją apie reidą Rusijos teritorijoje. Rusijos savanoriai pradėjo aktyvius kovinius veiksmus Belgorodo ir Kursko srityse. Kovotojai teigia, kad atsikratyti diktatoriško Vladimiro Putino režimo įmanoma tik pasitelkus ginklus.

Skelbiama, kad Rusijos savanoriai įsiveržė sunkiasvoriais šarvuočiais, įskaitant tankus.

[Vokietija!] Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje! „Jei jums reikia gero garso už mažiausią kainą, ši garso sistema yra būtent tai“ (Video, „Redmi TV Soundbar“)
7484 2

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikūs pirkėjų ir apžvalgininkų vertinimai

Išsamiau

„Savo žemę nuo režimo išlaisvinsime centimetras po centimetro“, – rašoma pranešime.

Pasak kariškių, po Rusijos ginkluotųjų pajėgų artilerijos ugnies į Ukrainos teritoriją tariamai grįžo beveik 50 savanorių.

Ukrainos reakcija

 

Ukrainos GUR atstovas Andrijus Jusovas pabrėžė, kad operaciją pradėjo savarankiškai veikiantys savanorių batalionai, susidedantys iš rusų. Iš perimtų įrašų aiškėja, kad „nuožmios kautynės“ Belgorodo srityje sukėlė paniką.

 

Kovos Rusijos Federacijos teritorijoje tikriausiai yra rusų savanorių batalionų operacija. Tai komentare „24 Kanalui“ sakė GUR atstovas Andrijus Jusovas.

„Legionas „Rusijos laisvė“, RSK ir Sibiro batalionas veikia kaip savarankiški vienetai Rusijos teritorijoje, nes juose yra Rusijos piliečiai. Jie juk yra namuose. Ko gero, šiuo metu vyksta bendra šių dalinių operacija Rusijos teritorijoje“, – pažymėjo jis.

Iš perimtų pokalbių matyti, kad rusai panikuoja. Vienas iš pašnekovų dėl išpuolio kaltina Ukrainą.

„Visą naktį aplink ir Belgorode tyko raketų pavojus. Viešasis transportas nevažiuoja, taksi nevažiuoja – viskas stoja“, – dalijasi viena rusė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(120)
(1)
(119)

Komentarai (1)