„Iki 2024 metų pabaigos.“ Prancūzija pradeda klastingą planą. Bus dideli įvykiai (Video)  ()

Prancūzijos prezidentas turi savo planą dėl Ukrainos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas Tarasas Berezovecas dialoge su Marku Feiginu išsakė netradicinį požiūrį į Prancūzijos prezidento pareiškimų seriją. Jis įsitikinęs, kad E. Macronas tiria dirvą, kaskart išmesdamas vis naują provokuojantį pareiškimą.

Berezoveco nuomonę galima rasti „YouTube“ kanalo vaizdo įraše.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas papasakojo tai, ką jis girdi Macrono kalbose: „Žiūrėkite, jis pirmiausia sako: „Mes įvesime kariuomenę.“ Jie atsako: „Kaip jūs įvesite kariuomenę? Mes iššaudysime jus raketomis.“ Tada aš atsiųsiu išminuotojus, nes išminavimas nėra dalyvavimas kare. O tai jau šį tą reiškia. Kadangi jis yra pasiruošęs išminuoti, reiškia turės ir savo kontingentą, kuris apmokys ukrainiečių tankistus. Dabar jis ruošiasi statyti 3 gamyklas“.

[Vokietija+Kuponas] Net 22 vnt. ir fantastiškos kainos turistiniai virtuvės reikmenys - ribotas kiekis („TOMSHOO“)
5531 1

Nuostabiai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos, greitas ir saugus pristatymas

Labai gausus rinkinys, puiki kokybė

Išsamiau

Tada Berezovecas paaiškino, kodėl mano, kad Prancūzijos prezidentas turi savo planą dėl Ukrainos: „Prancūzija iki 2024 metų pabaigos Ukrainoje ketina įkurti tris karines gamyklas ir pradeda įgyvendinti savo planą labai gudriai: sako, kad gamins atsargines dalis prancūzų technikai, o tada, ateityje, gal „gamins ir amuniciją“. Tada, kažkuriame etape, pasakys: „Na, kadangi mes jau turime atsarginių dalių, turime amunicijos, tai pradėkime gaminti tankus.“ Macronas pasielgė labai protingai, labai klastingai ir išmintingai, todėl prognozuoju, kad iki 2024 metų pabaigos į Ukrainą įeis pirmieji kontingentai.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(92)
(1)
(91)

Komentarai ()

Susijusios žymos: