[ŽT] „Paliksime KSSO, jeigu...!“. Dreba Rusijos karinis aljansas  ()

Rusijos sukurtą ir vadovaujamą karinį aljansą drebina viena iš jos narių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-13 [ŽT] „Paliksime KSSO, jeigu...!“. Dreba Rusijos karinis aljansas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Armėnijos ministras pirmininkas Nikolas Pašinianas skundėsi, kad organizacija nesiėmė jokių veiksmų, kai vyko karo veiksmai prieš Azerbaidžaną.

Galutinis Armėnijos sprendimas dalyvauti Kolektyvinio saugumo sutarties organizacijoje (KSSO) priklausys nuo tam tikrų pareiškimų, kurie apibrėš „atsakomybės sritį“. Premjeras Nikolas Pašinianas detales paskelbė spaudos konferencijoje, rašo „Interfax“.

[Kuponas] Tik 33€ už fantastišką žvejybos rinkinį! Dvi meškerės, ritės, valai, guminukai, sukriukės, kabliai, krepšys ir kt.
5972 3

Fantastiškos kainos rinkinys

Specialus kuponas

Ribotas kiekis

Greitas ir saugus pristatymas

Išsamiau

Jis teigė, kad problema vis dar aktuali. Anot jo, organizacija turi pagaliau nustatyti, kur yra suvereni Armėnijos teritorija ir kur yra jos atsakomybės sritis. Po to bus paskelbti atitinkami sprendimai.

„Jeigu tai neįvyks, tada Armėnija paliks KSSO. Negaliu pasakyti, kada tiksliai“, – sakė jis.

Prieš karą su Azerbaidžanu, kaip teigė Pašinianas, Armėnija tikėjo, kad gali tikėtis stabilios ir ryžtingos paramos, jei bus tam tikras kėsinimasis į jos teritoriją. Anot jo, 2021 metų gegužę Armėnija pažymėjo, kad raudona linija buvo peržengta, o jokių ryžtingų žingsnių KSSO nesiėmė.

 

Pašinianas pažymėjo, kad jei KSSO gali duoti atsakymą, kokia yra organizacijos atsakomybės sritis jų šalies atžvilgiu, ir tai atitiks Jerevano interesus, tada „klausimas bus išspręstas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(51)
(2)
(49)

Komentarai ()