„Stuburas nulaužtas.“ Ekspertas apie karo pabaigą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

evaldosia 2024-03-13 17:26
karas baigsis,kada Rusija pritrūks resursų jį tęsti.negalima lyginti su hitlerine vokietija,nes rusija turi branduolinį ginklą. nors ir be žmonių, Užima sugriautus miestus.kam teritorijos man neaišku.juk turi sibirą. rusijos žmonės turėtu turėti ambicija gyventi geriau, bet jų valdovas pareiškė kad reikia atkurti cccr.irgi abbicija.
vanduo4 2024-03-13 20:45
- Iki to nulaužimo dar daug reikia dirbti, svarbiausia nesustoti pusiaukelėje, nes paskui bus tik blogiau; Dabar jie bent jau turi visko deficitą, paskui bus "pyzdą". - Kinija taip pat sukasi ekonomikos problemų cikle. Todėl šis momentas yra Pasaulinis šansas nugalėti diktatūras su minimaliais resursais; Pvz.: paliaubos Korėjų pavyzdžiu yra nepraktiškas, kadangi Korėjas remia daug didesni žaidėjai, o RUsijos ir Kinijos niekas neremia, nes didesnės jėgos tiesiog nėra. Tai kritinis momentas visiems. Laimėtojas nulems tolimesnį Pasaulio socialinės evoliucijos ciklą. Demokratijos turi būti vieningos kaip dar niekada istorijoje. Diktatūrose vienybė priverstinė, Demokratijoje - savanoriška, tuo ji silpnesnė.
Hmz 2024-03-14 01:10
"Be to, tiksliai žinau, kada ir kaip karas iš tikrųjų baigsis. Rusijos Federacijos žlugimas, jos branduolinis nuginklavimas ir nubloškimas iki 1471 m. sienų – paskutinio Maskvos karalystės kartografavimo momento" Durnyne pilna viską "tiksliai žinančių", nes girdėjo balsą iš rozetės.
SaMaras 2024-03-14 07:54
Na kol rusija pritruks visko tai per daug laiko praeis.. Jei jau taip toliau užsispyrę eis, atiduos visą pramonę Kinijai, bet nepasiduos... o su ruskių užsispyrimu ir kinijos pinigais tai nei Ukraina nei NATO taip ilgai neištemps.. greičiau pavargs...