[ŽT] „Kariuomenė traukiasi. Policininkai pabėgo pirmi.“ Košmaras pasienyje. Kas nutiko (Video)  ()

„Policininkai pabėgo pirmi.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-13 [ŽT] „Kariuomenė traukiasi. Policininkai pabėgo pirmi.“ Košmaras pasienyje. Kas nutiko (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos savanorių korpusas (RSK), legionas „Rusijos laisvė" ir Sibiro batalionas tęsia operaciją Rusijos pasienio regione.

Taip komentare iš Tiotkino Rusijos opozicijos kanalui „Chodorkovskij LIVE“ pareiškė vienas iš antpuolio dalyvių – legiono „Rusijos laisvė“ karys, drono operatorius Aleksejus Baranovskis.

Kariškis paneigė Maskvos pareiškimą, kad „prasiveržimas buvo atremtas“.

„Mes niekur nesiruošiame trauktis. Kitas klausimas, kiek laiko pasiliksime Kursko ir Belgorodo srityse... Netikėtumo faktorius mums labai padėjo. Rusijos kariuomenė pasitraukė į šalies gilumą. O policininkai tai pirmi pabėgo. Jie korumpuoti, įpratę tik beginklius pensininkus ir studentus stumdyti. Kai ateina žmonės su ginklais, jie nepuola priešintis. Pažiūrėsime, kaip situacija klostysis toliau. Bet šiuo metu kovos šiek tiek nurimo, situacija kiek stabilizavosi. Manau, kad Kursko srityje laukia nelengva naktis“, – sakė savanoris.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(448)
(16)
(432)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: