„Ugnis bus nukreipta į karines pozicijas. Raginame visus nedelsiant palikti miestus.“ Prasideda kažkas nerealaus  ()

Rusijos savanoriai paragino Belgorodo ir Kursko regionų gyventojus skubiai evakuotis.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-14 „Ugnis bus nukreipta į karines pozicijas. Raginame visus nedelsiant palikti miestus.“ Prasideda kažkas nerealaus  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Rusijos laisvės“, „Rusijos savanorių korpuso“, taip pat „Sibiro bataliono“ kariai išplatino bendrą kreipimąsi į Belgorodo ir Kursko sričių gyventojus, perspėdami dėl karo veiksmų intensyvėjimo šiuose regionuose, praneša „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Savanoriai Rusijos Federacijos gyventojams priminė, kad diktatoriaus Vladimiro Putino kariai nuolat į taikius Ukrainos miestus rengia masinius raketų, dronų ir oro antskrydžius. Rusų kariuomenės pajėgos sąmoningai įrengia savo pozicijas tarp gyvenamųjų pastatų, mokyklų ir valdžios institucijų Kursko ir Belgorodo srityse.

„Kiekvieną dieną dešimtys paprastų nekaltų žmonių (daugiausia moterų ir vaikų) miršta nuo apšaudymo iš Belgorodo. Ukrainos apšaudymas iš Belgorodo teritorijos turi liautis!“ – pabrėžia Rusijos savanoriai.

Jie taip pat perspėjo, kad nori nutraukti Ukrainos teritorijos apšaudymą iš Belgorodo, Kursko ir kitų pasienio regionų, todėl netrukus bus surengtos atakos prieš tuos Rusijos ginkluotųjų pajėgų objektus, iš kurių vykdomas paleidimas.

 

Rusijos savanoriai taip pat paragino Belgorodo ir Kursko regionų gyventojus skubiai evakuotis į saugesnius regionus. Tai būtina, kad, šaudant į Rusijos pozicijas, nenukentėtų civiliai:

„Siekdami išvengti civilių aukų, raginame visus nedelsiant palikti miestus. Raginame vietos valdžios institucijas gelbėti žmonių gyvybes ir pradėti evakuoti Kursko ir Belgorodo miestus. Ugnis bus nukreipta į karines pozicijas Belgorode ir Kurske. Esame priversti tai daryti.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(154)
(2)
(152)

Komentarai ()

Susijusios žymos: