[ŽT] „Jie bando manevruoti.“ Okupantai kirto Dnieprą. Kuo viskas baigėsi (Video)  ()

„Kaip jie rengia rinkimus, taip jie rengia ir „išsilaipinimus“ dešiniajame krante.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nesėkmingas įsibrovėlių bandymas išsilaipinti dešiniajame Dniepro krante Chersono srityje siejamas su artėjančiais neteisėtais „rinkimais“. Tai pareiškė Pietų gynybos pajėgų jungtinio koordinacinio spaudos centro atstovė Natalija Humeniuk kovo 14 d. per nacionalinį teletoną, kurį transliavo kanalas „Rada“.

„Tokie reidai ne priešo jėgoms. Jie bando manevruoti valtimis tarp Dniepro salų, įrengia savo stebėjimo postus ir bando į juos atgabenti amuniciją. Štai kodėl mūsų kasdienėse ataskaitose atsiranda sunaikintų priešo valčių – nuo dviejų iki keturių“, – sakė ji.

Anot Humeniuk, vakar (kovo 13 d. – red.) buvo sunaikintos keturios rusų valtys. „Jie jau seniai propaguoja naratyvą, kad grįš į dešinįjį krantą, tai ypač sustiprėjo artėjant kvazirinkimų datai. Kaip jie rengia rinkimus, taip jie rengia ir „išsilaipinimus“ dešiniajame krante. Jų sabotažo ir žvalgybos grupė pabandė su valtimi priartėti prie dešiniojo kranto netoli Antonivkos tilto. Paragavę mūsų ugnies – leiskite priminti, kad dešinysis krantas yra aukščiau už kairįjį, mūsų artilerijos ugnis buvo labai sėkminga – jie buvo priversti grįžti, praradę ketvirtadalį jėgų ir priemonių“, – sakė Humeniuk.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(179)
(6)
(173)

Komentarai ()

Susijusios žymos: