Panika. Kremliaus „elitas“ nežino, ką daryti. Kas nutiko  ()

„Kremlius gali pakartoti kruviną pasirodymą.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Greita Rusijos Federacijos vadovo Vladimiro Putino reakcija dėl legiono „Rusijos laisvė“, Rusijos savanorių korpuso ir „Sibiro bataliono“ savanorių reido Rusijos Federacijos Belgorodo ir Kursko sričių teritorijoje rodo paniką Kremliuje.

Putinas jau pakomentavo legiono „Rusijos laisvė“, Rusijos savanorių korpuso ir „Sibiro bataliono“ kovotojų proveržį Belgorodo ir Kursko srityse. Savanorių reidą jis pavadino bandymu sužlugdyti „rinkimus“ Rusijoje ir Ukrainos norą „gauti kozirius teritorijų mainuose galimose derybose“.

Ką liudija Rusijos diktatoriaus pareiškimas „24 kanalui“ paaiškino „Rusijos laisvės“ legiono savanoris Aleksejus Baranovskis.

Anot jo, rusų požiūris į savanorių reidą priklauso nuo jų pozicijos į karą Ukrainoje. „Tai, kad nuo kampanijos pradžios nepraėjo nė diena, o Putinas jau padarė pareiškimą, yra ženklas, kad Kremliuje kyla panika. Jie nesitikėjo, kad „balsavimas“ vyks taip“, – aiškino Baranovskis.

Anot jo, Kremliaus „elitas“ nežino, ką daryti su šia situacija ir pradeda panikuoti.

„Putino režimas kruvinas, todėl iš jo galima tikėtis bet kokių nusikaltimų. Svarbiausia, kad mes (Rusijos savanoriai – red.) esame pasirengę su tuo kovoti. Kviečiame visus rusus prisijungti prie mūsų kovos“, – sakė Baranovskis.

 

Anksčiau internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame žmonės, pasivadinę „Navalno kovinėmis pajėgomis“, paskelbė apie teroristinius išpuolius Rusijoje per Putino perrinkimą.

„Čia aiškiai matosi FSB braižas. Ne paslaptis, kad V. Putinas į valdžią atėjo susprogdinęs namus Maskvoje. Dabar Kremlius gali pakartoti šį kruviną pasirodymą“, – pridūrė Baranovskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(227)
(6)
(221)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: