[ŽT] Syrskis Avdijivkoje. Ko laukti  ()

Rusijos puolimo veiksmus stiprina intensyvi artilerijos ugnis ir aktyvus  bepiločių orlaivių naudojimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Avdijivkos zonoje lankėsi Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiasis vadas Oleksandras Syrskis. Apie tai jis pranešė savo  „Telegram“ kanale.

Pasak jo, Rusijos ginkluotosios pajėgos sutelkė šia kryptimi savo pagrindines jėgas ir jau kelias dienas iš eilės bando prasiveržti pro Ukrainos karių gynybą trijų brigadų veiklos zonose, kasdien mesdamos į mūšį puolimo dalinius.

[Vokietija] Tik 69,99€ ir beprotiškos galimybės. Išvalysite visus namus, automobilį ir nušveisite net ten, kur atrodė neįmanoma
2946 3

Nuostabiai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Labai ribotas kiekis

Itin gerų savybių ir funkcionalumo įrenginys

Išsamiau

Vyriausiasis vadas pažymėjo, kad Rusijos puolimo veiksmus stiprina intensyvi artilerijos ugnis ir aktyvus  bepiločių orlaivių naudojimas. Priešo orlaiviai periodiškai atlieka smūgius su KAB (valdomomis bombomis) iš 40–50 km atstumo, o artilerijos pozicijos ir pagrindiniai mūšio rikiuotės elementai yra remiami rusų elektroninio karo technikos.

„Tokiomis sąlygomis efektyviausias gynybos būdas yra šarvuočių ir priešo pėstininkų puolimo grupių naikinimas artilerijos ugnimi, Ukrainos šarvuočių grupių veiksmai, kompleksinis įvairių tipų smogiamųjų nepilotuojamų orlaivių panaudojimas, o savo dalinius apsaugant nuo priešo dronų dėka elektroninio karo įrangos kartu su rusų dronų valdymo punktų sunaikinimu raketų smūgiais.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(1)
(49)

Komentarai ()

Susijusios žymos: