[ŽT] „Mažiausiai 7000. Ligoninė perpildyta sužeistaisiais.“ Chaosas Kurske. „Jie šaudo į savus“  ()

Rusija smogia savo civiliams Kursko srityje. Vienoje iš vietovių perpildyta ligoninė.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-15 [ŽT] „Mažiausiai 7000. Ligoninė perpildyta sužeistaisiais.“ Chaosas Kurske. „Jie šaudo į savus“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Legiono „Rusijos laisvė“ atstovas Aleksejaus Baranovskis pranešė, kad Rusijos pasienyje vyko įnirtingi mūšiai. Rusijos Savanorių Korpusas, Legionas „Rusijos laisvė“ ir Sibiro batalionas iš Ukrainos įsiveržė į savo gimtąją šalį, kad primintų rusams, kad tuo metu, kai jie puola Ukrainą, jie patys yra po Putino gaujos padu.

Kremliaus pajėgos, žinoma, į tokį įsiveržimą atsakė žiauriai. Atakoms prieš įsiveržusius tautiečius jie panaudojo ir lėktuvus. Rusija aukų niekada neskaičiuoja, todėl per tas atakas stipriai nukentėjo civiliai.

„Mūsų duomenimis, tarp Gluškovo, esančio netoli Tiotkino, gyventojų yra aukų, ten ligoninė perpildyta sužeistų gyventojų ir šauktinių“, – teigia Baranovskis.

Oficialios Rusijos pajėgos, turinčios ginti Rusijos žmones, atakuoja Rusijos žmones, nes iš Ukrainos į Rusiją įsiveržė pro-demokratiškos rusų grupuotės – sveiki atvykę į 2024-uosius. Baranovskis taip pat atskleidė, kad savanorių atidarytu humanitariniu koridoriumi pasinaudojo mažiausiai 7 tūkstančiai žmonių. Nors vietinė valdžia ragino žmones likti (tuo pat metu, kai kariuomenė daužė juos plačiomis atakomis, bandydama išvaryti sukilėlius atgal į Ukrainą), Rusijos Savanorių Korpusas, Legionas „Rusijos laisvė“ ir Sibiro batalionas sudarė civiliams galimybę pasitraukti.

(137)
(4)
(133)

Komentarai ()

Susijusios žymos: