[ŽT] „95% mirtis.“ Labai įdomi taktika. Ką daro okupantai  ()

Rusų okupantai fronte Ukrainoje taiko gana įdomią taktiką, kurios dėka pastaruoju metu jiems pavyko pagerinti savo taktinę poziciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai pirmiausia atakuoja dronais ir artilerija, kad prislopintų ukrainiečių logistiką, sustabdytų amunicijos tiekimą, rašo „DeepState“ analitikai. Jų teigimu, tada rusai keliomis bangomis siunčia pėstininkus. Dalyvavimas pirmoje ar antroje bangose „95% reiškia mirtį“.

Pirmoji rusų šturmo banga yra skirta ukrainiečių gynybai išvarginti. Kai atvyksta antroji banga, gynybiniai pajėgumai konkrečiose pozicijose jau yra prislopinti. Tam rusai naudoja ir savižudžius dronus, artileriją ar net sklendžiančias aviacines bombas.

Analitikai pridūrė, kad profesionalios rusų pajėgos į mūšį stoja tik po antrosios bangos. Jei nepavyksta nuslopinti ukrainiečių gynybos, šturmo bangos kartojamos vėl ir vėl. Tokį rusų „mirties konvejerį“ matė vienas iš 47-osios atskiros mechanizuotosios brigados karių, kuris sakė, kad jei ukrainiečių vadai būtų šitaip siuntę savo karius į mirti, „tai jie jau seniai būtų buvę sušaudyti“.

(38)
(2)
(36)

Komentarai ()

Susijusios žymos: