Tai ne „kadyroviečiai“. Visiškai slapta operacija. Kas nutiko „Tryliktajam“ (Video)  ()

Guzenko prisipažino, kad jo mirtis buvo inscenizuota.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete pasirodė žinia, kad neva „Kadyrovo vyrai“ „išsprendė“ problemą su Guzenko, kuris konfliktavo su „Achmat“.

Žinią apie jo mirtį greitai išplatino visi Rusijos kanalai, praneša „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Niekas 100% netvirtino, kad Guzenko nebėra gyvųjų tarpe. Visi rašė, kad jis neva ilgą laiką nesirodo, tačiau kai kurie kanalai skelbė, kad Guzenko negyvas.

Vėliau internete netgi pasirodė nuotraukos, neva iš vietos, kur žuvo Guzenko. Jose galima išvysti Guzenko, gulintį ant žemės su tariamai kruvina lūpa. Tačiau niekur ant kūno nesimatė kraujo pėdsakų. Kai kurie viešieji puslapiai iškart pradėjo rašyti paneigimus apie „Tryliktojo“ mirtį.

Atsigavo „Tryliktasis“. O jau kovo 12-osios naktį jis atsiliepė pats. Z-karo korespondentas įrašė naują vaizdo įrašą. Jame jis pripažino, kad jo mirtis buvo inscenizuota siekiant atpažinti Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos  agentus, kurie dirba užnugaryje ir nori jį pašalinti.

 

Visiškai slapta operacija. Kartu jis pripažino, kad apie slaptą operaciją žinojo rinktinis žmonių ratas ir net jo tėvai nebuvo informuoti apie tai, kad Guzenko bus nužudytas dėl pramogos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(34)
(-33)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: