„Putiną galima pribaigti.“ Vakarų sprendimas pranašauja Rusijai liūdnus laikus  ()

Ekspertai prognozuoja Rusijai neramius laikus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Politikos technologo Michailo Šeitelmano teigimu, Vakarai pamažu tolsta nuo V. Putino aplinkos.

Vakaruose jau vyrauja bendras supratimas, kad dialogo su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu daugiau niekada nebus. Artimiausiu metu Rusijos laukia tamsūs ir neramūs laikai.

Tokią nuomonę interviu agentūrai UNIAN išsakė politikos technologas, publicistas ir tinklaraštininkas Michailas Šeitelmanas.

„Putinui kelio atgal nėra. Nėra jokio būdo sugrąžinti Putiną atgal. Vadinasi, jį galima pribaigti bet kokiomis priemonėmis“, – sakė jis.

[Vokietija+Kuponas!] Puikios kokybės pripučiamos SUP lentos smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video, „TOMSHOO“)
2444

Iš Vokietijos

Specialus kuponas

Greitas ir saugus pristatymas

Ypatingai geros kainos

Ribotas kiekis

Išsamiau

Be to, pasak eksperto, Vakarai taip pat pamažu tolsta nuo V. Putino kordono.

„Dabar mes netgi po truputį pereiname į kitą etapą. Jau ne tik su Putinu – su Putino režimu niekas nesikalbės. Jo aplinka jau įtraukta į tarptautinį Hagos ieškomų asmenų sąrašą. Ir to negalima tiesiog atsisakyti, ir joks taikos susitarimas negali to panaikinti. Tai nereiškia, kad Europa pasirengusi dialogui tik su gražia ateities Rusija. Ne. Su kokia nors kita vidine sąlyginių valdininkų partija, tais pačiais šiandieninių nusikaltimų žudikais ir bendrininkais – taip, bet ne tiesiogiai su Putino gauja“, – pridūrė M. Šeitelmanas.

 

Kartu ekspertas prognozuoja Rusijai neišvengiamus neramius laikus.

„Rusijos žlugimas yra toks objektyvus, nuo nieko nepriklausomas procesas. Yra bendra tendencija, kur link viskas eina. Ši tendencija yra daugiau ar mažiau aiški. Deja, ji automatiškai nereiškia mūsų (Ukrainos – red.) pergalės. Tačiau tai, kad bet kuriuo atveju ir bet kokiomis aplinkybėmis Rusijos laukia labai tamsūs ir neaiškūs laikai, yra akivaizdu“, – apibendrino Michailas Šeitelmanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(2)
(34)

Komentarai ()

Susijusios žymos: