Tik 1 iš 5 bus numušta. Ukrainoje netrukus nebeliks oro gynybos raketų. Kas vyksta  ()

Rusijos pareigūnai sakė žinantys apie Ukrainos pajėgų amunicijos trūkumą ir nusprendė, kad „atėjo laikas smogti“. Ukrainos šaltiniai savo ruožtu perspėja, kad oro gynybos sistemoms skirtų raketų trūkumas „turės didelę įtaką Ukrainos miestų centrams“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina susidūrė su rimta amunicijos krize, o oro gynybos sistemai skirtos raketos gali baigtis kovo mėnesio pabaigoje. Apie tai praneša britų laikraštis „The Telegraph“.

Daugelis ekspertų išreiškia susirūpinimą, kad ukrainiečiai praranda gebėjimą apsiginti nuo Rusijos okupantų raketų smūgių ir bepiločių orlaivių atakų, tokių kaip penktadienį, kovo 15 d., kai Odesoje žuvo 20 žmonių.

Tik 1 iš 5 raketų bus numušta

[Vokietija+Kuponas!] Puikios kokybės pripučiamos SUP lentos smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video, „TOMSHOO“)
2422

Iš Vokietijos

Specialus kuponas

Greitas ir saugus pristatymas

Ypatingai geros kainos

Ribotas kiekis

Išsamiau

Leidinio teigimu, tai reiškia, kad užuot mėginusi numušti 4 iš 5 Rusijos raketų, kaip daroma dabar, Ukraina netrukus turės rinktis oro gynybos sistemas, kad numuštų tik 1 iš 5 raketų.

Pasak dviejų Ukrainos pareigūnų, tai turės „didelę įtaką Ukrainos miestų centrams“.

Rusija išnaudoja amunicijos trūkumą Ukrainoje

Kaip priduria žurnalistai, Rusijos pareigūnai sakė žinantys, kad Ukrainoje baigiasi amunicija, ir nusprendė, kad „atėjo laikas smogti“. Išilgai fronto linijos Donbase Rusijos kariai ir toliau puola ir viršija Ukrainos pajėgas, kurios „skundžiasi sumažėjusiomis amunicijos atsargomis“.

 

Tačiau su Rusijos gynybos ministerija susijęs Rusijos „Telegram“ kanalas „Ribar“ pranešė, kad Ukrainos pajėgos vis dar atkakliai priešinasi ir greičiausiai gana gerai ginkluotos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(17)
(-13)

Komentarai ()