[ŽT] Grėsminga žinia. Rusija išmoko apsisaugoti nuo dronų  (16)

K-1000 sistema trukdo dronams 800 ir 900 MHz dažniuose. Planuojama sukurti panašias sistemas, kurios veiktų trijose ar keturiose dažnių juostose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos valstybinė žiniasklaida pranešė, kad bendrovė „Kaysant“ sukūrė sistemą, apsaugančią Rusijos šarvuočius nuo FPV (First Person View, pirmojo asmens vaizdo) bepiločių orlaivių.

Įmonės atstovas teigė, kad kupolo formos dronų trikdymo sistema skirta montuoti ant transporto priemonių ir sveria du kilogramus. Apie tai rašo Karo studijų institutas (ISW).

[EU+Kuponas] Už mažiausią kainą istorijoje įspūdingų galimybių langų valymo robotas - įdiegtas ir DI (Video, „ABIR WD8“)
1848

Mažiausia kaina istorijoje

Specialus kuponas

Iš EU, greitas ir saugus pristatymas

Naujausi techniniai sprendimai ir puikios valymo galimybės

Labai giriamas apžvalgininkų

Išsamiau

Pažymima, kad K-1000 sistema trukdo dronams 800 ir 900 MHz dažnių juostoje, o „Kaysant“ tyrimų ir gamybos asociacija planuoja sukurti panašias sistemas, kurios veiktų trijose ar keturiose dažnių juostose (papildomai 2400 ir 5800 MHz).

 

Pranešama, kad „Kaysant“ pradėjo šių sistemų gamybą ir gavo Maskvos vyriausybės užsakymą. Šiuo metu vyksta derybos dėl masinio šių sistemų tiekimo į fronto liniją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(36)
(-23)

Komentarai (16)