[ŽT] Šimtas „atrinktų karių“. 𝕏 siautėja tikra audra. Ką pasakė „Azov“ vadas  ()

„Vienintelis patikimas būdas paspartinti mobilizaciją.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovinėms brigadoms turėtų būti leista savarankiškai gaudyti vengiančius, kad būtų paspartinta mobilizacija.

Šią mintį išsakė „Azov“ brigados vado pavaduotojas Serhijus Cisarukas „Molfar“. Jo nuomone, per savaitę brigados žvalgybos kuopa suras šimtą „rinktinių karių“.

„Vienintelis patikimas būdas paspartinti mobilizaciją – leisti kovos brigadoms savarankiškai spręsti šį klausimą. Paprasta, brigada gauna sąrašus iš centrų, atsakingų už karių mobilizaciją ir pati ieško vengiančių. Brigados kovotojai daug labiau suinteresuoti  brigadų papildymu, tad kyšiai nepadės“, – socialiniame tinkle „𝕏“ rašė „Molfar“.

 

 

Jis pridūrė, kad kiekvieną savaitę brigados žvalgai gali rasti bent šimtą karių – „ir tai bus ne tie seniai, kurie dabar atvežami, o „atrinkti kariai“.

Tinkle dėl šios idėjos pasirodė daug piktų komentarų. Kariškis į kritiką sureagavo.

„Komentarų skaičius po šiuo tvytu yra geras pavyzdys, kaip priešas investuoja į mobilizacijos temą, prisiminkite tai, kai ką nors skaitote internete. „Azove“ tarnauja tik savanoriai, bet kovos visi, tad ruoškitės, kol yra laiko, nes kai mūsų nebus, bus per vėlu“, – pridūrė Cisarukas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(306)
(12)
(294)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: