„Jie sunaikino pagrindinę Rusijos sistemą.“ Smogė sukilėliai. Kas nutiko (Foto)  ()

Ją sunaikinus, atsirado galimybė šiame regione efektyviau panaudoti improvizuotus dronus kamikadzes ir pažangesnes bombų konstrukcijas, kurios tapo žinomos kaip „Baba Jaga“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastarosiomis dienomis Kursko ir Belgorodo srityse aktyviai veikia proukrainietiškos Rusijos sukilėlių grupuotės, tarp jų legionas „Rusijos laisvė“, Rusijos savanorių korpusas (RSK) ir Sibiro batalionas.

Jie naudoja įvairius ginklus, tiek sovietinės, tiek vakarietiškos kilmės, įskaitant lenkišką tanką PT-91 „Twardy“.

Neseniai legiono „Rusijos laisvė“ kariai paskelbė sunaikinę labai vertingą rusų elektroninio karo kompleksą R-330Ž „Žitel“.

Oficialios informacijos nėra. Nėra žinoma, kokiu ginklu Rusijos savanoriams pavyko tai padaryti. Tačiau vaizdai iš drono leidžia daryti prielaidą, kad pagrindinė Rusijos elektroninio karo sistema buvo sunaikinta lenkų gamybos drono „FlyEye“ pagalba.

[Vokietija] Kavos aparatas. Aukščiausios kokybės ir nuostabi kaina. Paskutiniai vienetai! („ZZUOM“)
3746

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Šis lenkiškas dronas ne kartą įrodė savo atsparumą elektroninėms karo sistemoms ir buvo naudojamas sėkmingai atakuoti priešlėktuvines sistemas, tokias kaip 9K35 „Strela-10“ ar „Buk-M1“.

Dažniausiai Ukrainoje naudojami komerciniai dronai yra jautrūs sistemos R-330Ž „Žitel“ poveikiui, tačiau ją sunaikinus, atsirado galimybė šiame regione efektyviau panaudoti improvizuotus dronus kamikadzes ir pažangesnes bombų konstrukcijas, kurios tapo žinomos kaip „Baba Jaga“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(215)
(5)
(210)

Komentarai ()

Susijusios žymos: