Galingas smūgis Juodojoje jūroje. „Rusų laivai plaukia į Baltiją.“ Kas vyksta  ()

Rusijos ginklų kroviniai plaukia į Baltijos jūrą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Portalo itamilradar.com duomenimis, pastarosiomis dienomis atviri šaltiniai (OSINT) stebi Rusijos krovininių laivų judėjimą.

Rusijos krovininiai laivai visuomenei gerai žinomi, nes jie kursuoja tarp Rusijos Juodosios jūros uostų ir Sirijos, daugiausia gabendami ginklus ir karinę įrangą Rusijos kariams Artimuosiuose Rytuose.

Neseniai tarptautiniai ekspertai įvertino, kad dėl Rusijos karinių poreikių Ukrainoje ginklų srautas buvo nukreiptas priešinga kryptimi, t. y. iš Artimųjų Rytų į Rusiją. Anksčiau šiuos laivus lydėjo Rusijos karo laivai, o tai rodo, kad jais nebuvo gabenamos civilinės medžiagos.

[Vokietija] Kavos aparatas. Aukščiausios kokybės ir nuostabi kaina. Paskutiniai vienetai! („ZZUOM“)
3756

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Reikėtų pabrėžti, kad dabar stebimi laivai, užuot pasiekę Rusiją Juodosios jūros keliu, kuris yra lengviausias, keliauja maršrutu per Viduržemio jūrą, Atlanto vandenyną ir Baltijos jūrą, todėl kelionė pailgėja 2-3 savaitėmis, praneša „Defense Romania“.

 

Kodėl taip atsitiko? Greičiausiai ne dėl Turkijos ketinimų uždaryti sąsiaurius šiems laivams, kurie savo veikla pažeidžia Montrė konvenciją, bet dėl Ukrainos jūrų dronų keliamos grėsmės. Pastaruoju metu dėl jų Juodoji jūra tapo itin pavojingu baseinu su Rusijos vėliava plaukiojantiems laivams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(68)
(5)
(63)

Komentarai ()

Susijusios žymos: