[ŽT] Rusai bandė nuvaryti ukrainiečių tanką. Jie nesitikėjo, kad viskas baigsis taip (Video)  ()

Ukraina prarado dar vieną „Leopard 2“. Jis buvo stipriai apgadintas, bet apsaugojo savo įgulą ir nesprogo. Taigi, rusai nusprendė jį pavogti. Bet apgadintas ukrainiečių tankams jiems yra sūris pelėkautuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dvi Rusijos remonto ir evakuacijos mašinos iš mūšio lauko prie Ternų kaimo Donecke bandė nutempti Ukrainos „Leopard 2“. Ukrainiečių tankas, kuris, atrodo, yra iš Švedijos gautas „Stridsvagn 122“ („Leopard 2A5“), yra akivaizdžiai pažeistas, bet rusai tikriausiai norėjo jį patyrinėti, pafilmuoti propagandos tikslais.

Tačiau Ukrainos gynėjai iš 12-osios brigados „Azov“ dronais atakavo rusų mašinas. Rezultatas paprastas – rusai ne tik negavo „Leopard 2“, bet dar ir prarado du savo šarvuočius:

[EU+Kuponas] Už mažiausią kainą istorijoje įspūdingų galimybių langų valymo robotas - įdiegtas ir DI (Video, „ABIR WD8“)
1920

Mažiausia kaina istorijoje

Specialus kuponas

Iš EU, greitas ir saugus pristatymas

Naujausi techniniai sprendimai ir puikios valymo galimybės

Labai giriamas apžvalgininkų

Išsamiau

Ukrainiečių dronai gudriai atakavo rusų remonto ir evakuacijos mašinų variklių skyrius. Tokios mašinos neturi didelio kalibro amunicijos, kurios sprogimą būtų galima pabandyti sukelti, todėl geriausia jas tiesiog sustabdyti ir sudeginti keliais smūgiais.

 

 

(53)
(1)
(52)

Komentarai ()

Susijusios žymos: